NAJAVIO DRASTIČNE PROMENE! Dejan Dragojević menja život iz KORENA, pa priznao: Pokazaću kakav sam VEPAR! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.09.2022

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je devojku ispratio u rijaliti, Dragojević odlučio da ne gubi vreme.

NAJAVIO DRASTIČNE PROMENE! Dejan Dragojević menja život iz KORENA, pa priznao: Pokazaću kakav sam VEPAR! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Devojka pobednika prošle sezone Zadruge Dejana Dragojevića, Aleks Nikolić ušla je u novu, šestu sezonu, a njen dečko je rešio da u njenom odsustvu napravi važne životne promene.

Naime, Dejan se putem Instagrama fanovima pohvalio da je odlučio da se posveti treninzima i zdravom načinu života, u kom ćemu pomagati brat David, koji je inače fitnes instruktor.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević

 

Dejan je sa fanovima podelio da je počeo s treninzima, a onda podelio fotografiju na kojoj pokazuje koliko trenutno ima kilograma.

- Počeo sam sa ishranom i treninzima kod Davida Dragojevića. Uskoro video kakav sam vepar. Pokazaću kako izgledaju pripreme za ishranu - napisao je Dejan, dok se na vagi dok se merio videlo da trenutno ima skoro 95 kilograma.

Foto: Instagram

 

 

Podsetimo, mnoge je zbunila njena odluka da se ponovo oproba u rijalitiju i to bez Dejana, a evo šta je ona rekla na tu temu.

- Treme nema, više sam tužna. Dejan mi je svašta rekao, u Zadrugu ulazim da bih promenila život. Majku sam obezbedila, sad sam ja na redu. Pokrećem privatni biznis. Za Dejanov ulazak se nikad ne zna, za sada Dejan ne ulazi, rekao mi je svašta pred ulazak, ali su to neke male tajne. Noć pred ulazak smo se pakovali i kupovali svašta nešto. Biljana mi je poručila sve najbolje, pozdravljam je. Rekla mi je da budem svoja i jaka - rekla je Aleksandra za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading