Dalila čekala da Aleksandra uđe u Zadrugu, pa Dejanu uputila PORUKU? Dragojevićki nedostaje muž u PRAZNOJ KUĆI u Šepku, ovo ju je odalo?

Autor:

Zadruga

11.09.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Dalila Dragojević šokirala sve svojim potezom!

Dalila čekala da Aleksandra uđe u Zadrugu, pa Dejanu uputila PORUKU? Dragojevićki nedostaje muž u PRAZNOJ KUĆI u Šepku, ovo ju je odalo?

Foto: Instagram.com

Drugplasirana zadrugarka pete sezone rijalitija ,,Zadruga" Dalila Dragojević objavila je na Instagramu stori iz kuće u Gornjem Šepku, u kojoj je nekada živela sa pobednikom Dejanom Dragojevićem, a prema mišljenju mnogih, pesma koja stoji u opisu fotografije je tajna poruka upućena upravo njenom i dalje zakonitom suprugu. 

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram story

 

Podsetimo, Dejanova sadašnja devojka Aleksandra Nikolić, ušla je u "Zadrugu 6", a on ju je javno podržao i spreman je da je čeka 10 meseci.

 

 

Međutim, budući da se još nije razveo, Dejan će morati da se susretne sa Dalilom na sudu, kako bi okončali brak. Oni su potpisali papire tokom "Zadruge", a sada ceo proces treba da se privede kraju, što zavisi od suda.

Dok je Aleks u Zadruzi, Dalila je u Šepku u kući koju je gradila dok je bila u braku sa Dejanom, a sinoć je mnoge iznenadila objavom iz dnevne sobe.

 

Na storiju je objavila video gde snima kuću, međutim, ono što je začudilo sve njene fanove je detalj, a to je pesma koja ide u pozadini "Ko to meni fali da je tu!".

Da li je ovo tajna poruka da joj nedostaje Dejan, jer je sa njim provodila vreme u toj kući, ili je ipak poruka za Filipa Cara sa kojim je nedavno raskinula zna samo ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading