PARADA GOLOTINJE U "ZADRUZI 6": Borba prsa u prsa, plastika protiv prirodnih lepotica, veče se pretvorilo u POTPUNI HAOS!

Autor:

Zadruga

11.09.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom izbora za Miss i mistera Zadruge 6 izbio je skandal, a priznanje Maje Marinković šokiralo je sve!

PARADA GOLOTINJE U "ZADRUZI 6": Borba prsa u prsa, plastika protiv prirodnih lepotica, veče se pretvorilo u POTPUNI HAOS!

Foto: ST/N.PANČIĆ

U "Zadruzi 6" održan je prvi izbor za mis i mistera, a tokom večeri sve se pretvorilo u pravu borbu između prirodnih i silikonskih lepotica. Jelena Golubović se skinula i pokazala gole grudi pred milionskim auditorijumom, samo da bi dokazala da izgleda bolje od Maje Marinković, koja je izoperisana od glave do pete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Naime, došlo je do žestokog sukoba između njih dve, te je rediteljka brutalno vređala starletu, rekavši joj da ne liči ni na šta i da izgleda kao da ju je plastičar rodio. Kada je Maja ponovo prošetala izvajano telo, Jelena nije znala šta će od ljubomore i muke, pa se na iznenađenje svih skinula gola i pokazala prirodne grudi. Zadrugari su poskakali na noge i započeli ovacije, a malo je reći da su i svi bili u šoku zbog Jeleninog performansa.

Jelena: Za razliku od većine muškaraca, ja nisam htela da komentarišem Maju. Treba da čestitam njenom plastičnom hirurgu jer njemu treba da se zahvali. Ona je veštačka i nemoralna devojka.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Maja: Vidim ja da sada počinje tužna priča i patetika i udar na mene. Ja sam Maja Marinković i kod mene se kadar veoma teško zarađuje. Videli smo koliko si ti lepa žena i kako te je danas Ivan Marinković hvatao za razdroljene sisurde. Bolje da sam plastična nego raspala, kao ti. Vidite njene sise, šta je, bre, ovo? Ima i lepih prirodnih grudi, ali ove njene su užas i katastrofa. Pokrij se, bruko.

Foto: Pink tv printscreen

 

Prema svemu sudeći, veče izbora za mis i mistera bilo je neka vrsta nadmetanja između silikonskih i prirodnih lepotica, pa su se, pored Maje i Jelene, takmičile i ostale devojke. Silikonske lepotice su predstavljale Aleksandra Nikolić, Anita Stanojlović, Snežana Bogdanović, Sanja Grujć, a s druge strane, prirodne grudi su prošetale glumica Jovana Korbar, Ana Spasojević, Sofija Una Manić, Valentina Stanković i mnoge druge koje nisu dirale svoje prirodom dane obline. Prirodne zadrugarke su ponosno paradirale i jasno se moglo videti da vlada animozitet između njih i silikonskih zadrugarki.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 



Matora prvi put javno s muškarcem!

Jovana Tomić Matora spremala se za spavanje kada joj je u posetu u krevet došao pevač Adam Labunski i, na iznenađenje svih, oni su se, žargonski rečeno, povatali.

- Matora, znam da ćeš da se napališ jako - rekao je Adam.

- Nemoj ti da se napališ - uzvratila je Jovana.

- Još koji dan, pa ćemo. Ja mala mnogo opasno je*em - nastavio je on i počeo da simulira s*ks.


Maja: Peca je terao Aleks da abortira sina!

Maja Marinković otkrila da Aleksandra Subotić zamalo nije abortirala drugo dete jer ju je muž Peca Raspopović primoravao to da uradi.

- Pričala mi je da je terao da abortira. Stavio joj je prisluškivač, psiho, bre! On joj je rekao da se reši ploda, ona nije htela i eto ti. Gori su 200 puta od mene, a ja ispadnem grbava - pričala je Maja.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 


Marko mister, Anita i Aleks misice
Marko Marković odneo je pobedu na svim društvenim mrežama, a pokupio je i glasove stručnog žirija, dok su u izboru za misicu bile Anita Stanojlović, Aleksandra Aleks Nikolić i Maja Marinković.


Učesnici su se takmičili, a gledaoci su donosili sud putem društvenih mreža Tik-tok, Instagram i Fejsbuk. Nakon što su svi zadrugari pokazali lepotu u punom sjaju voditelj Darko Tanasijević saopštio je ko je imao najviše glasova na društvenoj mreži Tik-tok. Mis "Zadruge 6" je Aleks Nikolić, dok je mister Marko Marković. Glasači na Fejsbuku imali su nešto drugačiji ukus. Voditelj je otkrio ko je pobednik na ovoj društvenoj mreži. Mis "Zadruge 6" je Anita Stanojlović! Dok je tituli mistera ponovo odneo Marko Marković. S druge strane, publika s Instagrama delila je mišljenje s publikom s Tik-toka. Darko je prvo proglasio mis Instagrama Aleks Nikolić, dok je mister Instagrama ponovo bio Marko Marković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading