PRVA MILJANINA OBJAVA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Kulićeva na Instagramu najavila otkrivanje ISTINE o paklu kroz koji je prošla!

Autor:

Zadruga

11.09.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je duži period provela u Kliničkom centru u Nišu, a potom i u Beogradu, Miljana Kulić konačno je napustila bolnicu.

PRVA MILJANINA OBJAVA NAKON IZLASKA IZ BOLNICE: Kulićeva na Instagramu najavila otkrivanje ISTINE o paklu kroz koji je prošla!

Foto: Srpski telegraf, Instagram.com

Kulićeva je preživela pravi pakao nakon operacije želuca koju je obavila u Turskoj, a koja se zakomplikovala odmah nakon što se vratila u Srbiju, nakon čega je bila hitno hosopitalizovana i lekari su joj se duže vreme borili za život.

Miljana je sada konačno napustila bolnicu, a sada se prvi put oglasila putem društvenih mreža i najavila da će uskoro detaljno objasniti kroz šta je sve prošla.

Ona se ovom prilikom svojim pratiocima zahvalila na podršci i lepim rečima koje je redovno dobijala.

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official

 

 

- Uskoro! Sve o operaciji i posle operacije na mom Jutjub kanalu! Hvala vam na podršci... Volim vas - napisala je Miljana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=MILJANA+KULI%C4%86

Komentari (0)

Loading