HTINA REAKCIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta progovorila o Markovom ulasku u Zadrugu, otkrila sve detalje DOGOVORA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija Dobrojević se oglasila o navodnoj vezi sa Markom Markovićem nakon raskida!

HTINA REAKCIJA STANIJE DOBROJEVIĆ: Starleta progovorila o Markovom ulasku u Zadrugu, otkrila sve detalje DOGOVORA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Marko Marković, jedan od najvećih zavodnika iz "Zadruge 2", sinoć se ponovo uselio na velelepno imanje u Šimanovcima i odmah pomutio um mnogim zadrugarkama. Trenutno se od njega ne odvaja Anita Stanojlović, atraktivna brineta.

Anita i Marko su priznali da su se dopisivali i muvali pred početak "Zadruge 6", a svi čekaju da vide hoće li se smuvati. Ali, Marko nije privukao pažnju samo ovim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anita Stanojlović o Staniji Dobrojević

 

Tim povodom se oglasila i Stanija Dobrojević, za koju se priča da ima pakleni dogovor sa Markovićem oko njenog ulaska u Zadrugu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Marko Marković

 

- Znala sam za Markov ulazak, ali nije na meni da otkrivam bilo šta. On je slobodan dečko i može da bude sa kim poželi. Cilj mu je zarada i novac i nadam se da će uspeti u tome. To je sve što imam da kažem na tu temu - poručila je kratko i jasno Stanija za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MladenBg

12.09.2022 05:29

Sta reci o tetki koja u petoj deceniji nosi spilhoznice i pokazuje nam silikonske grudi i zadnjicu!?