Ovo su DETALJI razgovora Lune Đogani i Adama: "Zna tačno šta ne sme da priča u Zadruzi" (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo detalje razgovora Lune Đogani i Adam Đoganija pred Zadrugu 6!

Ovo su DETALJI razgovora Lune Đogani i Adama: "Zna tačno šta ne sme da priča u Zadruzi" (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram.com

Adam Đogani prošle noći ušao je na imanje u Šimanovcima, gde se proslavila i njegova sestra Luna Đogani, koja je odnela pobedu u drugoj sezoni ,,Zadruge". Adam je pre ulaska poručio da je imao razgovor sa Lunom, koja mu je poručila da će biti uz njega sve vreme. 

Izvor za Republiku otkriva kako je Luna reagovala kada je saznala za Adamov ulazak u Zadrugu. 

Republika

Foto: Republika

Adam Đogani Zadruga 6

 

- Nije joj bilo svejedno, jer svi znamo kako je prošlo, taman su bili na pauzi i onda je Adam dobio dobru ponudu kada je novac u pitanju, pa nije mogao ni da odbije, jer tu sumu novca ne bi niko normalan odbio. Nije ni Luni bilo najsjajnija ideja da Adam uđe, jer se odmah zna da će se tu postavljati svaka pitanja, kopanje po prošlosti, da će ga zadrugari dirati tamo gde ga najviše boli, a taman su svi krenuli svojim putem - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Sedeli su i pričali o svemu, nije ona njemu nešto zabranila, niti bilo šta, Adam zna šta ne sme da priča i šta ne bi trebalo da pominje, to su porodične stvari, tajne, koje i treba da ostanu u okviru porodice. On nije glup momak, inteligentan je i Luna ima poverenja u njega, kao i Gagi i Marko, niko zapravo nije ni posumnjao da će on blatiti prezime Đogani.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Luna Đogani Instagram

 

- Luna mu je samo rekla da će biti uz njega sve vreme, da će mu biti podrška, za sve što bude trebalo da će biti tu, da su oni brat i sestra i da neće dati na njega, da će sve voditi računa spolja šta i kako treba. Luna je retko rijaliti učesnica koja je uspela da se izvuče iz svega, ostvari se kao majka, da bude požrtvovan roditelj, udala se, potpuno se povukla iz tog nekog javnog ludila, što je na nju svakako uticalo dobro - završava izvor za Republiku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ajde

11.09.2022 03:42

Da mi je zbati ko od novinara pritezira Lunu? Nesto iz klipva nisam bas video da je pozrtvovana majka. Praznoglava i vaspitanje deteta???

Nadica

11.09.2022 07:00

Ahahaha,samo čuti adame, a babe će da glasaju za tebe, ahahaha. Pa kao da sve najgore o djogajima nije već vidjeni,može li gore. Jedino ne smes da pričaš kako Miljković otima pare od kojekakvih slepaca, daaa,o tome mora da se čuti, ali sve se zna glupa djogajka!!!!

Bork

11.09.2022 10:35

Hahaha 😂 😂 😂 😂 😂 spasite me od ovih izvora I poverljivih. Kako da nije sve ste pokupili lunjajuci po portal ima I yt. Bas izvor zna, daj prestanite biti dosadni

Ika

11.09.2022 15:22

Luna, majka, zena, kraljica!