Sanja Stanković izvadila SILIKON iz usana, ŠAVOVI su svuda: Kukala je od bolova! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković izvadila je silikon iz usana, poznatiji kao biopolimer!

Sanja Stanković izvadila SILIKON iz usana, ŠAVOVI su svuda: Kukala je od bolova! (FOTO)

Foto: Instagram.com

I voditeljka Sanja Stanković je krenula stopama svoje nekadašnje cimerke sa imanja u Šimanovcima - Aleksandre Nikolić, te je izvadila biopolimer iz usana.

Sanja se na Instagramu prvo pohvalila rezultatom, a zatim je poručila:

- Dobar dan, dobar dan. Ovim putem želim da se oglasim povodom onoga što sam radila. Ja sam vadila gornju usnu. Kao što vidite, i dalje imam otok i kopče iliti končiće. Danas sam bila da mi skinu pola končića, a drugu polovinu ću skinuti za sedam dana. Ožiljak mi neće ostati.

 

- Bolove nisam imala. Svi me pitaju da li me boli, ali mene stvarno nije bolelo. Videla sam da je Aleks kukala od bolova, ali ja ne. Pritom se moje kopče skoro uopšte ne vide. Imam još malo otoka, to će da spadne i onda jedva čekam krajnji rezultat, za nekih desetak dana kada mi spadne ceo otok - dodala je Stankovićeva.

- Fantastično se osećam i fantastično ovo izgleda, a tek će fantastično izgledati kada ceo otok spadne. Želim samo da apelujem na sve devojke da, ako nemate preku potrebu da pumpate usta, nemojte to da radite jer se to posle nekog vremena izdeformiše. Ja sam to uradila jer kada god sam pumpala usta, gornja ostane, a donja splasne.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Stanković

 

- Gornja usna mi je uvek bila veća od donje. To me je uvek nerviralo, pa nisam više želela da se pumpam. Molim vas, ako stavljate bilo šta nemojte da stavljate biopolimer. Nikako biopolimer jer je to silikon koji se ne razgrađuje. Na kraju ćete, kao i ja, morati da radite operaciju - zaključila je voditeljka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading