Frapantne TRANSFORMACIJE Maje Marinković kroz ŠEST sezona Zadruge! Neprepoznatljiva nakon remonta od 30.000 EVRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.09.2022

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nekad i sad kao dve različite osobe.

Frapantne TRANSFORMACIJE Maje Marinković kroz ŠEST sezona Zadruge! Neprepoznatljiva nakon remonta od 30.000 EVRA! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Maja Marinković

Maja Marinković važi za jednu od najpoželjnijih zadrugarki, ali nije oduvek bilo tako. Naime, ona Maja iz ''Zadruge 2'' i danas, nisu ista osoba.

Iz sezone u sezonu, Marinkovićeva izgleda drugačije, a njene transformacije su neverovatne. Iako je tokom svog prvog učešća u ''Zadruzi'' isticala kako je ponosna na sebe i svoj izgled, ubrzo je sve što je pričala palo u vodu, te je otišla na potpuni remont,

Pričalo se da je na plastične operacije ćerke, Taki Marinković pukao čak 30.000 evra. Naime, Maja je uradila usta, zube, grudi, jagodice, trepavice, nos, obrve, takozvane ''mačije oči'', a izvadila je i rebra kako bi bila mršavija.

- Pre nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 evra. Lepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porcelanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je želela da promeni na sebi - rekao je Taki jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

11.09.2022 11:53

Ono sto ni za kakve pare nece moci da remontuje je PROSTAKLUK I ULICARSKO PONASANJE.