Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 6: Rijaliti zvezda se PROSULA ispred studija, htela da ispadne akrobata, pa se izlomila! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

10.09.2022

02:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 6!

Jelena Golubović ulazi u Zadrugu 6: Rijaliti zvezda se PROSULA ispred studija, htela da ispadne akrobata, pa se izlomila! (VIDEO)

Foto: D. Kadić

Jelena Golubović pred ulazak u Zadrugu 6

Veliko iznenađenje Zadruge 6 jeste Jelena Golubović, koja se ovog jutra pojavila pred studiom televizije Pink, a tom prilikom joj se već desio peh. 

Naime, Golubovićeva je pokušala da pokaže da je veliki akrobata, ali tom prilikom joj se omaklo, pa se okliznula i pala. Međutim, Jeleni to nije smetalo, niti je sprečilo da napravi šou po čemu je i godinama unazad poznata. 

Jelenu su dugo želeli da vide u rijalitiju, ali je ona napravila pauzu, kako bi se nakupila energije, ali i opremila i naoštrila pričama. Sukob sa Jelenom niko ne preporučuje, jer je ona neko ko odlazi do samog kraja!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Miki

10.09.2022 06:45

Mislila da je još mlada. Ugojila se pa sada ima oko 100kg.