ONA JE IZNENAĐENJE PRODUKCIJE: Milica Veselinović ulazi u Zadrugu 6, obratila se Mensuru: "Ja nisam kao njegove bivše" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2022

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veselinović večeras ponovo ulazi u Zadrugu!

ONA JE IZNENAĐENJE PRODUKCIJE: Milica Veselinović ulazi u Zadrugu 6, obratila se Mensuru: "Ja nisam kao njegove bivše" (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić

Milica Veselinović

Milica Veselinović večeras će ući u rijaliti ,,Zadruga 6" kao iznenađenje produkcije, a tom prilikom pred našim kamerama otkrila je sve o njenim očekivanjima, ali i bivšem dečku Mensuru Ajdarpašiću

 

 

- Ove godine ne znam šta će se desiti, ništa ne planiram, gledam da se istaknem komentarisanjem i to je to. Krenulo je to muvanje sa Mensurom na početku, desilo se, bila je to lepa i turbulentna veza.

- Sada mi je mama rekla da se nada da ću je poslušati. Nisam joj ništa zabranila, posavetovala sam je da može da odluči kako želi.

Republika

Foto: ST/D. Kadić

Milica Veselinović Zadruga 6 ulazak

 

- Šta znači da sam spremna, mislim da sam psihički stabilna, naučila sam kako funkcioniše rijaliti. Znam kako i šta treba da se odradi i kako šta napolju izgleda. 

- Mnogi kažu da sam dobar rijaliti igrač. Mensuru su vrata Bele kuće otvorena, ja o svojim emocijama sam dosta pričala, od mene će imati poštovanja, ja nisam bivša devojka da priča laži ili istine, od mene će imati poštovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Miki

10.09.2022 06:53

Kao da ima 30 godina.

Ana

10.09.2022 07:29

Nisi ista kao bivše. Gora si.