DOTAKAO SAM DNO DNA: Miki Đuričić progovorio o dogovoru sa suprugom, pa otkrio šta mu je Željko Mitrović uradio! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miki Đuričić priznao da su mu svi okrenuli leđa!

DOTAKAO SAM DNO DNA: Miki Đuričić progovorio o dogovoru sa suprugom, pa otkrio šta mu je Željko Mitrović uradio! (VIDEO)

Foto: ST/D. Kadić

Miki Đuričić

Miki Đuričić pred ulazak u Zadrugu 6, pred našim kamerama je progovorio o honoraru i kaznama za koje je svestan da će ga čekati tokom boravka u Šimanovcima. 

No, Miki je pored toga, otkrio i sve o dogovoru sa suprugom i ćerkicom Dunjom, koje su ostale da ga čekaju u novouseljenom stanu. 

- Ja se nadam da ću izdržati do kraja, sve zavisi koliko me publika bude držala. Da vam kažem, ljudi lažu, zaradi se u rijalitiju veći novac nego što se zaradi napolju, ali nije to baš tako. Ja sam imao dosta kazni za spavanje, zaradi se neki novac, ali ne tolio koliko se piše!

- Ako ne budem puno spavao i ako ne budem poštovao pravila...

Republika

Foto: Printscreen Youtube

Miki Đuričić

 

- Supruga nije bila za to da uđem, ćerkica je još mala, ali mi smo život naš promenili, preselili smo se, supruga je van svega toga, ne gleda ni TV, a kamoli mene, ona nije za to bila, ali smo uz neki dogovor, ova kuća je meni izašla u susret u više navrata, ja sam dotakao dno pet, šest puta, ja sam imao sreću da Veliki šef meni izađe u susret, kada su me mnogi odrekli. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading