Željko Mitrović i Dejan Dragojević otvorili ZADRUGU 6: Vlasnik Pinka otkrio sve NOVOSTI u rijalitiju, više ništa neće biti isto! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović, vlasnik Pink televizije otkrio je sve novitete u Zadruzi 6!

Željko Mitrović i Dejan Dragojević otvorili ZADRUGU 6: Vlasnik Pinka otkrio sve NOVOSTI u rijalitiju, više ništa neće biti isto! (VIDEO)

Foto: Printscreen

U toku je spekakularno svečano otvaranje "Zadruge 6". Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović tradicionalno je provozao gondolu po jezeru, a u gondoli su se našli i voditelj Ognjen Amidžić i pobednik "Zadruge 5", Dejan Dragojević. Željko se popeo na binu i zvanično proglasio početak šeste sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Republika

Foto: Printscreen

Željko Mitrović, Dejan Dragojević, Ognjen Amidžić

 

- Dobro veče svim gledaocima. Ako su mi dali dobre podatke, večeras je u regionu preko 5 miliona gledalaca uz mali ekran. Hvala na visokom očekivanjima, mislim da ćemo opravdati poverenje. Pored ove kiše, koju smo uveli kao novinu, uveli smo mnogo novih stvari, pravila... Neke prostorije smo proširili, kao recimo Belu kuću. Imamo novu prostoriju u kojoj će spavati vođa, neće mu biti lako, jer kroz njegovu prostoriju svi prolaze. Ali za to će imati veliku nagradu, koja je 50.000.

- Najkrupnija promena će biti to što će ova Zadruga biti interaktivnija. Veliki šef će malo svojih nadležnosti prebaciti na gledaoce, kao što je ubacivanje novih zadrugara. Svakog meseca će gledaoci imati 10 različitih ponuda i birati jednu. Hotel je prazan, gledaoci će birati par koji će tu nedelju provesti u hotelu. Samim tim, gledaoci će biti učesnici u kreativnom pravljenju ovog najvećeg rijalitija u Evropi, a rekao bih i na svetu.

Republika

Foto: Printscreen

Željko Mitrović, Dejan Dragojević, Ognjen Amidžić

 

- Tako da, mnogo novina. Malo je sve poskupelo, pa je i roba u prodavnici poskupela. Delićemo honorare od po 3, 4 i 5 hiljada, pod uslovom da se svi zadaci ostvare. Dva će dodeljivati Veliki šef, a 3 gledaoci. Gledaoci će praktično biti urednici programa, 60% učestvuju gledaoci. Mislim da je fer. To je to. Ovog trenutka proglašavam Zadrugu 6 otvorenom - poručio je Željko.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

10.09.2022 07:34

Ist je isto. Obrazovna emisija?

Dule

10.09.2022 11:49

Gledaoci će kreirati ali SMS porukama, pa će mnogo više plaćati ono što će gledati. Dajte pare, pare, pare . . . . . .