On se u PET sati useljava u Zadrugu! Dejan Dragojević dolazi po DUPLU KRUNU!

Autor:

Zadruga

09.09.2022

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević ulazi u Belu kuću večeras.

On se u PET sati useljava u Zadrugu! Dejan Dragojević dolazi po DUPLU KRUNU!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Večeras u 21 čas počinje šesta sezona rijaliti programa ''Zadruga'', a pored dobro poznate stare ekipe, naći će se i veliki broj novih zadrugara, koji su spremni da ovu sezonu učine posebnom. 

Kao i svake godine, Veliki šef je pripremio brojna iznenađenja, a jedno će se već dogoditi na samom početku. Naime, u pet ujutru će uslediti pravi šok za zadrugare, ali i čitavu javnost, kada se na vratima Bele kuće bude pojavio Dejan Dragojević, pobednik pete sezone ''Zadruge''.

Republika

Foto: N. Pančić

Zadruga 6 počinje večeras

Kako saznajemo, Dejan je odlučio da ponovo bude deo najvećeg projekta na Balkanu, te da izađe sa duplom krunom. Kako ovaj put ulazi bez supruge, ali sa devojkom Aleksandrom Nikolić, Dragojević je obećao nešto potpuno novo, kao i da će ga Srbija i region prvi put upoznati u potpuno drugačijem izdanju.

-  Dejan ulazi večeras u Zadrugu 6, kako sam čuo njegov ulazak je negde pred zoru. Zabranili su mu da priča o tome, kako bi bilo iznenađenje za sve verne pratioce ovog rijalitija – kaže dobro obavešteni izvor i dodaje: 

Republika

Foto: ATA Images

Dejan Dragojević ulazi u Zadrugu 6

-  On je sinoć u emisiji bio vidno ne raspoložen, jer je u poslednji čas odlučio da uđe, a kako sam čuo želi da osvoji duplu krunu kako bi i tu Dalilinu ne ostvarenu želju prepisao sebi.

Miljana Kulić ulazi pod posebnim uslovima

Miljana Kulić se još uvek oporavlja od teške operacije želuca koju je imala, ali je to ne sprečava da postane deo ''Zadruge 6''. Naime, kako saznajemo, Miljana će ući pod posebnim uslovima, a prostorija u kojoj joj je nekada spavao sin Željko sa babom Marijom Kulić, biće pretvoren u privatnu kliniku.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

Svakodnevno će medicinsko osoblje dolaziti i davati joj potrebnu terapiju, tako da će Kulićeva biti pod dvadesetčetvoročasovnom prismotrom lekara.

Sandra Rešić spremna za šestu sezonu

Iako je govorila da neće biti deo šeste sezone, Sandra Rešić ipak, ne može bez ''Zadruge''. Pevačica umesto da promoviše svoju novu pesmu, za koju je nedavno objavila spot i ugovara svirke, ulazi u Belu kuću, gde očigledno ipak može da zaradi mnogo više.

Republika

Foto: St/N. Pančić

Sandra Rešić

Ona najverovatnije neće ući na samom početku, ali kako je sama rekla, milionski gledaoci mogu da je očekuju uskoro na starom, dobro poznatom mestu.

Katica Sekovska ulazi da se osveti Filipu Caru

Makedonka Katica Sekovska, poznata po prijateljstvu sa zadrugarima i obelodanjivanju afere "Bujanovac", a poznato je i da je otkrila da se sprema ubistvo Filipu Caru.

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Katica Sekovska

Ipak, iako je u jednom trenutku bila na strani Kazanove iz Crkvenice, Katica ulazi u Belu kuću kako bi se osvetila i njemu i njegovoj porodici, a razloge za to ćemo saznati u narednih deset meseci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dule

09.09.2022 16:12

Plačigizda.

Mirko

09.09.2022 16:38

Zahtevamo nove likove.