Miljana ponovo ŠOKIRA javnost! Kulićeva nakon TEŠKE BORBE za ŽIVOT odlučila da uradi OVO, nacija u NEVERICI!

Autor:

Zadruga

08.09.2022

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ulazi u Zadrugu 6.

Miljana ponovo ŠOKIRA javnost! Kulićeva nakon TEŠKE BORBE za ŽIVOT odlučila da uradi OVO, nacija u NEVERICI!

Foto: Instagram.com

Miljana Kulić potpisala je ugovor za ulazak u šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' još pre nego što se susrela sa brojnim zdravstvenim problemima i borbom za život.

Republika

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana Kulić

Međutim, kako je još uvek u bolnici, ona neće ući u Belu kuću kad i njen bivši partner i otac njenog sina, Ivan Marinković, a njen sadašnji dečko Nenad Macanović Bebica otkrio je da će Miljana deo rijalitija biti nešto kasnije.

- Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, videli ste i juče na fotografiji, nasmejana je i oseća se odlično - počeo je Nenad za Informer koji je otkrio i kada će Miljana ući u "Zadrugu 6" za koju su ugovore potpisali i on, ali i Marija Kulić.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Miljana Kulič i Bebica ulaze u Zadrugu 6

- Jeste, potpisali smo ugovore, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest meseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Rda

08.09.2022 19:01

Je ala vas ona sta joj dajete na znacaju, ko je onaobicna kalastura drolja,, nedao bog imati dete kao ona, daj boze to vasem novinaru sto pise o.njoj da ima dete ili zenu kao krmaca sto je

Odgovori 10 7
kirilo pentagramski

09.09.2022 13:26

Pomozi dragi Bože da se Srbi ne raspamete još više.

Odgovori 10 0
Leona

09.09.2022 16:13

Nacija u neverici? Hahaha. Ja mislim da ono malo obrazovanih i inteligentnih ljudi u Srbiji ne moze sebi da dodje od cudjenja. Eno s. Bojkovic u komi. Nesto napreskok videh pa mi lepo muka. Nekakav Nenad daje izjave. Sredovecna zena, operisana od karcinoma ulazi u taj kup.eraj zvani zadruga. Skuplja se sljam s koca i kanapa. Neki pcelar, IQ 40, neki tip, zovu ga lepi, a on ko cupakabra. Mozda ce i diler, ma ne znam stvarno, ali je prestrasno. Btw: ta slonica ne moze u tu Kucu zla jer je psihicki bolesnik i mora da ima skrbnika koji ne bi smeo da joj to dozvoli. Osim toga, zna li se ko cuva to njeno nesretno detesce.? Uci li ga iko icemu? Crta li neko s njim i cita li mu bajke? Sta gleda na tv-u? Sta jede i da li ide na spavanje u 21 cas ili sedi do ponoci? Zakazale sluzbe, pa kad se nesto dogodi, bice kasno.