Sandra Rešić bivšem dečku duguje 30.000 EVRA! RASKRINKAO je, neće više da ćuti: Spasao sam je od KAMATAŠA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bivši dečko Sandre Rešić progovorio o njenim dugovima.

Sandra Rešić bivšem dečku duguje 30.000 EVRA! RASKRINKAO je, neće više da ćuti: Spasao sam je od KAMATAŠA! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Bivši dečko Sandre Rešić pevač Miroslav Ilić odlučio je da iznese detalje iz veze s pevačicom, pa je za Republiku otkrio da mu nekadašnja devojka s kojom je bio pet godina u vezi duguje 30.000 evra, koje joj je pozajmio da bi snimila
pesmu.

- Nakon “Zvezda Granda”, gde se Sandra takmičila od nje se očekivalo da uradi pesmu što pre da bi se zavrtela. Naravno, to sve košta mnogo, ona mi je rekla pošto nema na koji drugi način da dođe do novca, da će uzeti od kamataša. Ja se, naravno, nisam s tim složio. Ja sam bio njen dečko tada, imali smo ozbiljnu vezu, rekao sam joj da nam nisu potrebni još kamataši na vratu i predložio sam joj sledeće. Imao sam ušteđevinu za neku svoju pesmu, rekao sam joj da ću joj dati, a ona je meni rekla da će mi vratiti čim izađe iz “Zadruge 4”. Niko za to nije znao, čak ni njena majka - govori Miroslav, koji priznaje da je ta suma mnogo veća jer je on, dok je Sandra bila u rijalitiju, vodio brigu o njenoj bolesnoj majci, kojoj je nosio lekove i plaćao infostan.

Foto: Privatna arhiva

Bivši dečko Sandre Rešić

- Jedini sam se našao da pomognem njenoj majci kad god je trebalo. Nosio sam joj na vrata lekove, imam svaki račun za infostan, koji sam platio. Pritom taj stan u kome žive njih dve kao podstanari se vodi na Ljiljani Obretković, koja je umrla pre 20 godina , a koja je inače majka Sandrinog strica - rekao je Miroslav Ilić, koji dosad nije govorio o ovim detaljima jer je smatrao da će Sandra ispoštovati dogovor oko vraćanja novca kad prođe rijaliti.

- Ja sam čekao da se ona meni prva javi, kao što bi bio red, da se dogovorimo kako ćemo i šta ćemo. Nakon što je prolazilo vreme i nisam čuo od nje ni glasa, osim što sam video da snima pesmu, napisao sam joj poruku, koju je ona videla, pročitala i odmah me blokirala, nakon čega sam odlučio da progovorim i dalje predam advokatima da se bave ovim slučajem - zaključio je Miroslav.

U cilju da saznamo i drugu stranu priče pozvali smo Sandru Rešić, koja je u tom momentu čekala premijeru nove pesme na Jutjubu i koja je sve prethodne navode kratko

prokomentarisala:

- Nemam komentar na tu temu, osim što čekam da mi izađe nova pesma.

Sandrina majka na finalu nosila njen verenički prsten

Miroslav Ilić, bivši dečko Sandre Rešić, otkrio je da je Sandri kupio verenički prsten, koji je za njih imao posebnu vrednost i značaj, ali iz nekog razloga niko nije znao za to, čak ni njena majka Cica.

Foto: N. Pančić

Sandra Rešić

- Taj prsten je za mene bio verenički, ali samo za mene, izgleda, jer niko s njene strane nije imao pojma o tome. Ne znam zašto je to krila, pogotovo od majke, s kojom ima otvoren odnos. Sve mi je bilo jasno kad sam na finalnoj večeri “Zadruge” na ruci Sandrine majke Cice video taj prsten, tad sam progledao kad je ona u pitanju - rekao je Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading