Maja Marinković se vraća BIVŠEM DEČKU, a Miki Đuričić će se suočiti sa NJOM: Otkrivamo šta čeka zadrugare u Zadruzu 6, u najavi su LOM i HAOS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

08.09.2022

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva šta će zadesiti zadrugare na ulasku na imanje u Šimanovcima, budući da počinje retrogradni merkur!

Maja Marinković se vraća BIVŠEM DEČKU, a Miki Đuričić će se suočiti sa NJOM: Otkrivamo šta čeka zadrugare u Zadruzu 6, u najavi su LOM i HAOS! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Milica Veselinović

Najgledaniji rijaliti u regionu ,,Zadruga 6" počinje sutra, a sa njim dolaze i mnoge nevolje na polju numeroloških veza budućih, ali i starih zadrugara, budući da je polje Retrogradnog merkura na udaru. Mi smo odlučili da porazgovaramo sa stručnjacima iz ove sfere, pa se za Republiku oglasila Ivka numerološkinja, koja nam je otkrila šta nam predstoji u ovoj šestoj sezoni. 

- Retrogradni merku kreće sutra, ali malo vas zna da je 20. avgusta ušao u preretrogradnu senku i polako počinje da povećava nivo zbunjenosti i komplikacija. Na udaru će biti blizanci, bikovi, ovnovi, device i vage, a to su Maja Marinković, jer je blizanac, Lepi Mića, jer je ovan, Miki Đuričić kao riba, Sanja Grujić kao strelac i Milica Veselinović kao riba neće biti pod uticajem tog retrogradnog merkura. 

 

 

- Maja Marinković će od početka rijalitija, pošto će retrogradni merkur uticati na njeno sedmo polje, polje ljubavi, ona će se ne pozabaviti starim ljubavima, već će biti u klinču, stoji joj povratak staroj ljubavi, pričaće o njima i to će joj doneti dosta nevolja.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković Zadruga 6

 

- Miki Đuričić ima u retrogradnom merkuru raščišćavanje starih dugova sa zadrugarkama sa kojima je imao probleme, ja ću navesti primer kao Sašku Karan, ne mislim na ljubavne stvari. 

Republika

Foto: N. Mutić

Miki Đuričić Zadruga 6

 

- Sanja Grujić će biti mirna, ona će da fura svoj fazon mirnoće, neće puno da utiče, osim što je ona pripremila neku drugu taktiku da ozbiljno oplete po svima, meni je ona lično jako draga.

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Grujić Zadruga 6

 

- Lepi Mića ulazi sa gomilom informacijama i o novim, i o starim informacijama. U principu on i Maja Marinković će navjiše biti pod uticajem.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Lepi Mića Zadruga 6

 

- Milica Veselinović ima taktiku da bude mirna, da bude mudra, a možda je i sazrela, ona neće imala nepovoljnosti. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica Veselinović Zadruga 6

 

 

- Sve u svemu, ovo će biti i te kako napeta i zanimljiva sezona, jer će ući dosta novih zadrugara, koji će biti veliko osveženje za Zadrugu, a pored njih, tu će biti i onih starih, već potkovani za ovu igricu. Neće biti lako da se mnogi nose sa zadacima, ali i pitanjima koje im budu postavljali voditelji, ali i vi novinari, mnogi se plaše, ali ja lično jedva čekam da vidim šta će se desiti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading