Kristijan potpisao ugovor za ZADRUGU 6! Željko Mitrović najavio HAOS, Golubovića ćemo ovog puta videti u POTPUNO DRUGAČIJEM SVETLU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

05.09.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još samo nekoliko dana do spektakulranog početka šeste sezone Zadruge!

Kristijan potpisao ugovor za ZADRUGU 6! Željko Mitrović najavio HAOS, Golubovića ćemo ovog puta videti u POTPUNO DRUGAČIJEM SVETLU! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović s ponosom je s javnošću podelio snimak potpisivanja pedesetog po redu ugovora za ulazak u Zadrugu 6!

Jubilarni, 50. učesnik je Kristijan Golubović, a kako je Mitrović ispričao u snimku koji je podelio putem Instagrama, Kristijana će gledaoci ovog puta videti u nešto drugačijem svetlu.

 

 

- Čvrsto mi je obećao da će u ovih narednih 10 meseci Zadruge ispoljiti neke umetničke afinitete, slikarske, vajarske... Biće i fitnes trener, biće dobar zanatlija, i što je najvažnije, biće veliki humanitarac. Ja verujem da su čuda moguća - rekao je Mitrović na potpisivanju ugovora sa Kristijanom.

Podsećamo, nova sezona Zadruge 6 počinje u petak, 9. septembra, kada će gledaoci biti u prilici da ispate spektakularan početak i upoznaju nove učesnike.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
MISHEL

05.09.2022 16:11

Šta možemo vidjet i čuti od mangupa na baterije. Momci koji su ozbiljne face ne ulaze u rijaliti već su dibro situirani i smiju se KLOVNU Kristijanu i njegovim izmišljotinama

Filip

05.09.2022 17:29

@MISHEL - MISEL JAJARO

Iz MAKEDONIJE

05.09.2022 17:27

Bravo KRISTIJANE ,samo napred uz tebe smo. Udri jajare .Svi navijamo za tebe ,Udri Bez pardona. Dosta si pravedan.