Za Egipćane imam samo jednu reč - SILOVATELJI! Dejan Dragojević OGORČEN nakon letovanja ŠOKIRAO IZJAVOM, tvrdi da na tu destinaciju neće ići NIKADA VIŠE!

Autor:

Zadruga

04.09.2022

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan i Aleksandra vratili su se sa letovanja, ali kako kažu, na tu destinaciju - nikada više!

Za Egipćane imam samo jednu reč - SILOVATELJI! Dejan Dragojević OGORČEN nakon letovanja ŠOKIRAO IZJAVOM, tvrdi da na tu destinaciju neće ići NIKADA VIŠE!

Foto: instagram

Pobednik Zadruge 5 Dejan Dragojević i njegova izabranica Aleksandra Nikolić otputovali su nedavno na odmor u Egipat za koji su izdvojili pozamašnu sunu novca, međutim, utisci i nisu najsjajniji.

Iako su se odmorili na moru, Dejan tvrdi da Egipat više nikada ne želi da poseti, jer mu se zemlja, ali ni narod, nisu nimalo dopali.

Foto: Instagram.com

Dejan Dragojević u Egiptu

 


- Na moru je bilo ekstra, ali nikad više tamo. Jako je loše, neuređena su zemlja, izuvaju te na aerodromu, ja sve njih tamo zovem jednom rečju, silovatelji. Jako su naporni, nemoguće je da žensko prođe gradom... Lepo je videti, ali nikad više. Ograničen si samo na hotel. Aleksandri su dobacivali da je lepa - rekao je Dejan za domaće medije.

Osvrnuo se na Aleksandrinu operaciju usana, kojom je izvadila biopolimer.

Foto: Nikola Mutić

Aleksandra Nikolić

 

- Odlučila je da izvadi taj štetan materijal, podržao sam je u tome. Sve je to izgledalo katastrofa, pod otokom, sad to sve spada, dobro je prošlo. Sada se grlimo, imamo naš zagrljaj žirafa, ali čudno mi je kada je vidim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Realno

05.09.2022 14:32

Izgleda da ga je neo natakario tamo..a to sto su vikali ovoj,pa oni kad vide da je bele puti,zensko i jos ako je plavusa vikace za njom sve i da je najveca rugoba na planeti.