(VIDEO) SAŠKA DŽEZVOM NA SARU: Balavice jedna bezobrazna!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.01.2018

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon sastanka, na kojem su se brojni zadrugari svađali, došlo je do još jedne rasprave, ovaj put između Sare Reljić i Saške Karan. Problem je nastao jer je u džezvi, kojoj je Saški trebala za kuvanje kafe, već bio Sarin kačamak.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Saška Karan i Sara u sukobu "džezva"

- Alo ženo, skloni se od mene! Kako te nije blam da se sa pedeset godina svađaš sa klinkom od dvadeset?! Gde sam ja došla, da se svađam ovde sa ljudima oko džezve! Ti se odmah dereš, ništa lepo ne znaš da kažeš - bunila se Sara zbog Saškinog insistiranja da joj da džezvu.

- Alo, Saro, bezobrazna si! Džezva nije predviđena da se tu pravi palenta, pored toliko šerpi. Hoću samo svoju džezvu! Je l sam ja tebi nešto ružno rekla ili uradila? Koliko si bezobrazna, balavice jedna - kritikovala ju je Saška.

U svađu se u jednom trenutku umešala i Sarina suparnica Nena Petrović, koja ju je ponizila i isprovocirala na račun pisma kojeg je pisala pismo Marku Janjuševiću.

- Je l 'si utripovala da si zvezda? Nisi, nebitna si, ja sam zvezda. Možeš samo da ideš po kući i pišeš ljubavna pisma - provocirala ju je Nena, nakon čega je Sara izašla iz Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bata

17.01.2018 19:19

Saska najlosija zena a odmah za njom Nena. Vredjaju sve redom.