Karić posle RASKIDA se totalno promenio: Otkrivamo šta se dešava sa Stefanom, doneo je VAŽNU ODLUKU! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.09.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo kako Stefan Karić podnosi raskid sa Jovanom Ljubisavljević!

Karić posle RASKIDA se totalno promenio: Otkrivamo šta se dešava sa Stefanom, doneo je VAŽNU ODLUKU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Stefan Karić

Stefan Karić po izlasku iz rijalitija ,,Zadruga 5" doneo je zajedno odluku sa Jovanom Ljubisavljević da stave tačku na njihovu romansu, za koju su mnogi prognozirali da će se krunisati veridbom. 

Nakon raskida Stefan je odlučio da se posveti drugim stvarima, a izvor blizak njemu nam je otkrio kako provodi dane. 

Republika

Foto: St/N. Pančić

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević raskinuli

 

- Naravno da mu nije svejedno, Karić je voleo Jovanu svim srcem, to je sigurno, ali prosto je došlo do kraja, to se dešava, nije ni njemu lako, posle svega, imali su velike planove. Ali je on nakon rakisda odlučio da se posveti potpuno drugim stvarima, koje nemaju baš veze sa estradnim svetom - započinje izvor za Republiku i nastavlja:

- Odlučio je da se posveti fudbalu, znate da je to njemu velika ljubav, ima velika planove, razmišlja i o školici da otvori, da pokrene biznis. Eto, i dalje su mu u planu ti kompleksi u koje želi da uloži novac. Za sada koliko znam, ne planira da ulazi u rijaliti, smatra da mu je to sasvim dovoljno i skupio je novca da sada uloži u nešto što će mu se vratiti. 

Republika

Foto: printscreen/instagram, Zadruga official

Stefan Karić Zadruga narod pita

 

Izvor za Republiku otkriva i da li Stefan ima novu devojku:

- Ne, trenutno o tome ni ne razmišlja, bio je na odmoru, treba mu odmor od svega, hoće momak da se nakupi pozitivne energije, da se očisti od svega kroz šta je prošao, pa polako. Sada je odlučio da uživa, da se opusti, pa polako, ima vremena i za devojke, i za ljubav. Njemu normalno pišu devojke, šalju mu poruke na Instagramu, što je i normalno, jer ko ne bi hteo onakvog frajera, ali njega to trenutno i ne zanima mnogo, hoće da se ostvari na nekim drugim poljima, pa polako posle sve - zaključuje izvor za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
Kiki

04.09.2022 09:05

Sada se i ovaj uzvezdio. Pa kada može Misica Ljisica zašto ne bi i i on.

Sava

04.09.2022 10:49

Hajde i to da vidimo i poželimo mu uspeh u poslovnom svetu daleko od rijalitija i na neki način, pogubljenih ljudi. Doživeo je ljubavni brodolom (žao mi ih je oboje jer su bili skladni i iskrilo je oko njih a devojka je blistala i prkosila svima u odbrani svog dečka ), ali život ide dalje i puno je u njemu izazova, neuspeha i uspeha, prijatelja i neprijatelja, ljubavi i mržnje, ljubomore i dobrote, laži i iskrenosti...Život je to, uzmi iz njega najbolje što ti donese i stvori svoj mali svet u kojem ćeš biti sretan a u taj svet puštati samo odane i iskrene ljude. Ljubavi dođu i prođu a ona iskrena i prava iz srca, poštovanja i odanosti ostane zauvek. Sretno Stefane u svim tvojim poslovnim planovima, čovek se ipak ceni i poštuje po radu i što je stvorio radom a ne na koliko je žurki bio i koliko je silikona provozao...

Lela

04.09.2022 19:45

@Sava - Rumenko nikada ništa nije radio. Propala stvar.

Stella

04.09.2022 18:40

ruku na srce ,bili su u neskladu potpuno . Rumenko je puno niži od Lisice a i intelektualno su u totalnom haosu !