Aleksandru IZBACILI iz tržnog centra, ŠOKIRANI njenim izgledom? Dejan se odmah oglasio, fanovi BESNI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.09.2022

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević objavio je snimak uz opis da su Aleksandru izbacili iz tržnog centra.

Aleksandru IZBACILI iz tržnog centra, ŠOKIRANI njenim izgledom? Dejan se odmah oglasio, fanovi BESNI! (FOTO)

Foto: youtube printscreen

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić nedavno je išla na intervenciju smanjivanja usana, nakon čega je završila u podlivima i otocima, a njen dečko Dejan Dragojević odlučio je da se našali na njen račun, što je naišlo na osudu fanova.

Naime, njih dvoje su proslavili sedam meseci veze, a iako je nedavno operisana, Aleks je odlučila da iznenadi svog dečka i kupi mu poklon. Ipak, nije želela da svi vide u kakvom je stanju, pa je stavila masku preko lica, što je ipak nije spasilo prepoznavanja i zaustavljanja u tržnom centru, a ona je sve to snimila za svoj vlog.

Dejan je želeo da je podrži u novootvorenom Jutjub kanalu, pa je snimak objavio na svom Instagram profilu, a onda šokirao sve svojim naslovom:

- Ljudi šokirani Aleksandrinim izgledom! Izbacili je iz tržnog centra - napisao je Dejan stavljajući emotikone kojima je muka, te povraćaju, što je naišlo na oštre i osuđujuće komentare njihovih fanova, te da nije lepo što se na ovakav način našalio sa devojom.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/dejan_dragojevic_official

Dejan Dragojević se našalio na Aleksandrin račun

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/shorts/4HRNK2HZgkQ

Komentari (0)

Loading