Vendi ZAPREPASTILA: Dalila se RASPADA iznutra zbog svega što je Dejanu uradila, on je DEMONIZOVAN!

Autor:

Zadruga

02.09.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi o Dalili Dragojević i crnoj magiji.

Vendi ZAPREPASTILA: Dalila se RASPADA iznutra zbog svega što je Dejanu uradila, on je DEMONIZOVAN!

Foto: E-Stock, ST/P.Divac

Pevačica Vesna Vukelić Vendi poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, te je tako sada dala svoj sud i o Dalili Dragojević i njenom bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću, kao i zadrugarska dešavanja.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/vesnavukelic

Vendi o Dalili Dragojević

Vendi tvrdi da Dalila danas trpi posledice crne magije koju je ona ili neko iz njene porodice pravila kao bi vezala Dejana uz sebe i radila sa njim šta god želi.

- Ona ima sreće što rijaliti ne traži svetlo, već tamo mulj odrađuje posao. Ona je uspela da napravi ozbiljne probleme, jer kao što vidimo Dejan još ne može da se iščupa iz svega. I dalje komentarišu kakav je bio u trećoj sezoni, ali on je i tada bio uvračan, čovek ni tada nije bio svoj, bio je demonizovan. Sada je neko drugi, zapravo, onaj stari, kakav je rođen, ali džabe kad nema duhovnu dimenziju i ne shvata mnogo toga. Dejana će zato ceo đivot pratiti repovi nečastivog - rekla je Vendi, prenosi Svet i dodala da su Dejana spasile molitve monaha, kao i da osoba koja se bavila crnom magijom će imati ozbiljnih posledica:

Republika

Foto: ATA Images

Dalila Dragojević bacila magiju na Dejana Dragojevića

- Naravno, Dalila to njabolje zna. Sva njena lomljava, zapomaganja su zbog toga. Mi ne znamo koje sve medikamente ona uzima da se veštački smiri, ali ljudi koji se bave crnom magijom ne mogu da imaju normalnu vezu ni dobar život. Oni su skršeni iznutra, ruine, samo su spolja kao dobro. Pitanje je i koliko dugo će te ruine moći da žive. To zavisi od toga koliko su toga uradili za nečastivog. Oni šminkaju situaciju, objašnjavaju da imaju novog dečka, lep život, nova kola, a to je u stvari samo vrisak iz njih. Zlo koje su sami sebi napravili im neće dati mira dok ih ne uništi skroz. Oni se iznutra raspadaju od magije. Ovde je magija nasleđena, ide do trećeg kolena - baba, mama, cela priča se završava na unuki, odnosno ćerki. Oni su izvorno zli i raspadaju se onog momenta kada nečastivi to odluči. Naravno, u slučaju da nema iskonskog pokajanja. Ako se uzme u obzir da je Dalila držala Dejana na nivou robota i nevidljivo upravljana njim, sve je morao kako ona hoće, jasno je o čemu se radi, a epilog ćemo videti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Svaka šuša bi da upire prstom

03.09.2022 08:53

Da malo izgubim vreme na ovu raspalu vidovnjakinju .NEMA te osobe koja se iznutra raspada da to moze šminkom da prikrije jer, duša i telo su povezani. Koliko vidim raspad kod ove izgubljene duše, kojoj je nekadašnje školovanje otišlo na psihu i poremetilo je nacisto, je više nego ocigledan.

mina

03.09.2022 20:57

sve si u pravu jer dalila je sotona