Sanja Grujić ponovo ulazi u Zadrugu 6, naoštrila se NOVIM INFORMACIJAMA: Progovorila o odnosu sa OCEM, pa oplela po Dalili! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.09.2022

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić progovorila je o odnosu sa ocem, a onda se osvrnula na probleme koje je imala zbog Dalile Dragojević!

Sanja Grujić ponovo ulazi u Zadrugu 6, naoštrila se NOVIM INFORMACIJAMA: Progovorila o odnosu sa OCEM, pa oplela po Dalili! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Sanja Grujić

Bivša zadrugarka Sanja Grujić pojavila se danas na sistematskom pregledu, pred ulazak u Zadrugu 6, a tom prilikom smo porazgovarali sa njom o svemu što se prethodnih nedelja dešavalo. 

 

 

Sanja je poručila da se pripremila za sledeću sezonu, te da niko neće biti pošteđen njenog oštrog jezika, kao i da se pripremila i naoštrila informacija. 

- Mnoge ću ukanaliti, sve na penal, pripremila sam se sa informacija, ja sam ispala najnormalnija, ali ovaj put sam se pripremila o bivšim zadrugarima, o svima koji su glumili svece i svetice, svi će dočekati pet minuta. Kad sam izašla napolje, ja sam videla sve, od ogovaranja, do spletkarenja iza leđa. 

- Ja sam sa svojim ocem u kontaktu, on se samo medijski nikada nije eksponirao. Roditelji su ponosni na mene, ja sam se pokazala u pravom svetlu, sve je to prihvatljivo za devojku od 25 godina. 

Republika

Foto: ATA Images

Sanja Grujić Zadruga

 

- Dalila je uvek meni govorila u lice šta ima, nisam videla da iza leđa nešto spletkari, ali njena podrška da. Doduše, ne znam da li ona to njima govori. Psovke i uvrede dobijam, na početku sam lajkovala i uzvraća srce, a sada sam se opustila.

- Dobila sam knjigu od babe, ali mi ne drži ništa pažnju, ni filmovi, sad gledam šta vi pišete i kačite na Instagramu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading