SILIKONI samo što ne puknu, a radila u Nemačkoj za VELIKE PARE: NOVA SILIKONSKA lepotica u Zadruzi, želi da bude poznata, a OVO joj je glavni adut! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.09.2022

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Ilić spremna da zakorači na imanje u Šimanovcima!

SILIKONI samo što ne puknu, a radila u Nemačkoj za VELIKE PARE: NOVA SILIKONSKA lepotica u Zadruzi, želi da bude poznata, a OVO joj je glavni adut! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Nova zadrugarka Anđela Ilić dolazi iz Kruševca i odlučna je da bude poznata ličnost, ali ističe da ne želi biti poput Stanije Dobrojević ili Soraje Vučelić. Dakle, ona nije starleta, ali nema zanimanje u javnom životu, osim toga što je stavila silikone i želi da se oproba u pevanju. 

 

 

Nakon što smo je upitali da nam otpeva jedan deo pesme, Anđela je odbila, govoreći da ima tremu. No, nas je zanimalo i na koji način je došla do silikona i ko je finansirao sve plastične operacije koje je uradila na sebi. 

- Sama sam sebi sponzor - poručila je Ilićeva i dodala:

- Ja sam radila u Nemačkoj, u kafiću, tako da za mene ne može da ispliva da sam bila u Bujanovcu, jer ja ni ne znam gde je to. Radila sam u Nemačkoj u kafiću, za to postoje i dokazi, koje mogu da pokažem narodu. 

 

 

- Ja želim da budem poznata ličnost, nisam starleta, niti sam kao Soraja ili Stanija i one ostale, ja sam Anđela. Želim da se oprobam u pevanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zex

02.09.2022 05:29

Poslednji model bozije nakaze