Luna Đogani danas izlazi iz BOLNICE, spremni smo za Zadrugu: Adam otkrio sve pred ulazak u rijaliti, sve tajne će biti OTKRIVENE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.09.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Đogani odlučio je da uđe u Zadrugu 6 i otkrije sve šta se dešavalo prethodnih godina!

Luna Đogani danas izlazi iz BOLNICE, spremni smo za Zadrugu: Adam otkrio sve pred ulazak u rijaliti, sve tajne će biti OTKRIVENE! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Adam Đogani nakon završenog sistematskog pregleda, stao je pred naše kamere i otkrio je sve o porodici Đogani, kao i kako se Luna Đogani oseća nakon operacije.

 

 

- Ne mogu ništa da pričam, videćemo šta će se dešavati unutra, neka ide sve svojim tokom, očekujem... Ne znam - započinje Adam i dodaje:

- Iskreno, ulazim samo zbog novca, planiram posle Zadruge kupim stan i da osnujem porodicu, mislim da je neko vreme za to. Treba da se skrasim, posao me čeka napolju, spreman sam za porodicu. 

Da li si popričao sa Lunom?

- Nemamo nikakav dogovor, nismo se dogovarali, ono što mi se bude pričalo, ja ću pričati. Neću se truditi, kao što sam se u Zadruzi 2 trudio, da kalkulišem, šta je dobro, šta nije, mislim da ću ovog puta biti ono što jesam. Zavolite me, ili zamrzite, ja sam takav kakav sam.

Republika

Foto: Republika.rs

Adam Đogani na sistematskom pregledu

 

Da li ti je bilo teže što je Luna bila?

- Mač sa dve oštrice, kao podrška je bila, od velikog značaja, stvarno, ali taj deo, moje svađe su njene i obrnuto, ne smem, nego iz poštovanja, da se ne družim sa nekim ljudima. Teret je... U svakom smislu, ali se ne kajem što sam bio sa njom unutra. 

Kako je Luna nakon operacije?

Republika

Foto: Youtube printscreen

Luna Đogani Instagram story

 

- Dobro je, nisam toliko upućen, ne volim da detaljišem, sve je kul, sve je prošlo bez ikakvih problem, danas izlazi iz bolnice, to je neka rutinska operacija, ali je bitno da žene idu na preglede na vreme - govori Đogani i nastavlja:

- Ja koliko znam oni su to već znali, jedno vreme, nije bilo danas za sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nata

02.09.2022 07:10

Placipitka će opet da plače.

Van Halen

03.09.2022 05:35

Jos jedan smarac dolazi po pare da kupi stan. Jadnici III deo. Eto babama novi miljenik.