ANJA BLA JE DEVOJKA ZA JEDNU NOĆ! Novi zadrugar otkrio ŠOK detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci, tvrdi da će ih RASKRINKATI i da ima DOKAZE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.09.2022

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilal Brajlović, novi učesnik Zadruge 6, pred ulazak u rijaliti izneo je niz nepoznatih detalja o Baki Prasetu i njegovoj devojci Anji.

ANJA BLA JE DEVOJKA ZA JEDNU NOĆ! Novi zadrugar otkrio ŠOK detalje o Baki Prasetu i njegovoj devojci, tvrdi da će ih RASKRINKATI i da ima DOKAZE! (VIDEO)

Foto: Republika

Bilal dolazi iz Sarajeva, a u rijaliti ulazi, kako kaže, da pobedi.

- Ulazim u rijaliti pre svega da pobedim. Došao sam ovde da budem, ostaću do kraja 10 meseci, to je sigurno.

Bilal je ovom prilikom ispričao čime se bavi, a onda je izneo nepoznate detalje o jutjuberu Baki Prasetu.

- Pre tri godine sam snimao za jutjub i onda me nije bilo zbog privatnih razloga. Nedavno sam se vratio, udario sam odmah na Baku. Bio sam s Anjom, on mi je brisao klipove. Baš sam ga dobro zaje*ao. Navukao sam ga posle mesec i po dopisivanja, predstavio sam se kao agencija, pa smo se i lično videli. Imam privatne njegove snimke gde priča skroz drugu priču. I to će izaći sve kako on priča i što se tiče Anje i mene i sve.


- S njom sam bio u Doboju pre tri-četiri godine i jednom se desilo to u Sarajevu. Anja je devojka za jednu noć, to ni ona sama ne krije nego je imala sreće. Inače, ona radi pod ugovorom za Baku, na procentima je. Uzima mu 80 posto zarade. Sve vreme su bili zajedno, to ću vam dokazati.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Dina

01.09.2022 13:16

A sad malo da se setimo Baka prasetu ha ha ha... Rijaliti

Komsija21

20.09.2022 15:24

A ne pricas da mi dugujes 4000e...

Saska

31.10.2022 17:02

Ovo mu sad obecao Zeljko da prica ove gnusobe pa ce ostati 10 meseci u zadruzi. Idi kopaj sabane