"DOMAĆIN Bele kuće" u rijalitijima proveo skoro 2.000 DANA! Lepi Mića ŽIVI pred kamerama, tvrdi da će tako i UMRETI!

Autor:

Zadruga

01.09.2022

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sebe naziva "domaćinom Bele kuće", a u rijalitijima je proveo 64 i meseca - i tu se ne zaustavlja!

"DOMAĆIN Bele kuće" u rijalitijima proveo skoro 2.000 DANA! Lepi Mića ŽIVI pred kamerama, tvrdi da će tako i UMRETI!

Foto: pink.rs

Pevač Miroslav Pržulj poznatiji kao Lepi Mića jedan je od rijaliti učesnika sa "najdužim stažom" u ovom televizijskom formatu.

Već godinama smo u prilici da pratimo njegovo učešće u različitim rijaliti programima, a poslednjih nekoliko godina deo je "stalne postavke" rijalitija Zadruga.

Kako je nedavno istakao, u rijalitijima je proveo čak 64 meseca, a tu ne planira da se zaustavi, budući da se sprema za ulazak u šestu sezonu Zadruge.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- Računao sam, do sada sam u rijalitijima proveo 64 meseca, odnosno 1.900 dana! Bio sam u devet rijalitija i spremam se za deseti! Rešio sam, ulaziću u "Zadrugu" sve dok budem zdrav i vitalan. Ma umreću u rijalitiju! - ispričao je Mića nedavno za Informer.

Status rijaliti igrača dobio je 2013. godine kada je postao deo "Farme 5", nakon čega se pridružio učesnicima i u šestoj i sedmoj sezoni ovog rijalitija (2015. i 2016. godina). Od 2017. godine, tačnije od prve sezone Zadruge, redovan je učesnik, a kako je nedavno ispričao pred našom kamerom, smatra se "domaćinom Bele kuće", zbog čega imanje u Šimanovcima smatra svojom "drugom kućom".  Važi za osobu koja nema dlake na jeziku, zbog čega je često dolazio u sukob sa brojnim kolegama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

Kako je ranije govorio za domaće medije, motivacija mu je novac - učešće u rijalitijima smatra "radom za mesečnu platu", a smatra da je psihički dovoljno jak da se izbori sa svim izazovima koje ovi TV formati nose.

Osim toga, ističe da mu život u rijalitiju ne pada teško, jer u kući "ima svega" i uživa  u vrhunskoj zabavi "koja bi napolju mnogo koštala".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lepi Mića

- U kući imamo svega, ponašaju se prema nama kao da smo carevi. Nikada mi ništa nije falilo! Volim tamo da plivam, vežbam i hranim se zdravo, zato sam jak, snažan i pun mišića i nemam stomačinu kao današnji omladinci. Za mene je rijaliti vrhunska zabava koja bi nas napolju mnogo koštala - ispričao je Mića nedavno za Informer.

Lepi Mića rođen 1. januara 1970. godine. Poreklom je iz Bosne i Hercegovine, u Sarajevu je radio kao kelner, a u međuvremenu je upisao Srednju muzičku školu. Na muzičkoj sceni je aktuelan od 1989. godine, a tokom rata se preselio u Beograd, gde i danas živi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading