Irma Sejranić stigla pred bolnicu, ide pod nož, pa progovorila o ulasku u Zadrugu 6: Bivša zadrugarka samo za Republiku otkrila koji estetski zahvat radi! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

31.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Irma Sejranić odlučila je da se reši masnih naslaga kod plastičnog hirurga.

Irma Sejranić stigla pred bolnicu, ide pod nož, pa progovorila o ulasku u Zadrugu 6: Bivša zadrugarka samo za Republiku otkrila koji estetski zahvat radi! (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić

Pevačica i bivša zadrugarka Irma Sejranić odlučila je da ovaj dan provede kod plastičnog hirurga i odradi ,,six packs" trbušnje mišiće operacijom. Da se ne bi mnogo natezala u teretani, Irma je donela odluku da to odradi kod plastičnog hirurga. 

- Ja uvek nešto novo radim, snimila sam dve pesme, moja nova pesma se radi, ja trenutno imam jedan problem, nakupilo mi se masnog tkiva, zbog lošeg života i došla sa doktoru. Kada mi je rekao kakav je problem, ja sam odlučila da rešim i to, pa da uradim ,,six packs". Posle se vraćam treningu! - rekla je Irma za Republiku i nastavlja o ulasku u Zadrugu:

 

- Imala sam neki interesantan poziv, bilo je to neko opipavanje terena, ali još ne znam, treba da rešim ovu sitauciju, da izbacim pesmu, ali sada posle svega, razmišljala sam o svemu, jedina stvar koja bi mene mogla uvesti unutra je ozbiljna cifra. Ja sam tamo bila gladna, ono što bih jela, nisam mogla sebi da priuštim! isponižavana sam za ceo život, ali velike pare bi me mogle uvesti unutra, unapred. Ja sam sa Pinkom u dobrim odnosima, ne bi bio nikakav problem, osim oko cifre, jer bi se tu natezali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading