KULIĆKA DALEKO OD OPORAVKA: Miljana BUNCA po ceo dan, majka Marija i dalje van sebe!

Autor:

Zadruga

31.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kako nam je rečeno, bivša zadrugarka je non-stop pod nadzorom lekara, a od nje se ne odvaja majka Marija Kulić.

KULIĆKA DALEKO OD OPORAVKA: Miljana BUNCA po ceo dan, majka Marija i dalje van sebe!

Foto: Instagram, Shutterstock

Stanje Miljane Kulić, koja već mesec dana boravi u bolničkoj postelji zbog komplikacija nakon operacije želuca, ne popravlja se, a kako Republika saznaje, ona je sada u stanju kada bunca, kada je pospana i ima napade nervoze.

Kako nam je rečeno, bivša zadrugarka je non-stop pod nadzorom lekara, a od nje se ne odvaja majka Marija Kulić.

- Nakon temperature koju su nekako uspeli da joj spuste, rijaliti-učesnica se sad bori s teškom depresijom, pa po ceo dan bunca, dok noću uopšte ne spava. Miljanu je skoro pregledao psihijatar, dao je svoj sud o njenom sve gorem psihičkom stanju i još se ne zna kad će skroz da stane na noge. Pregled je naknadno tražen zbog izmena u psihičkom stanju pacijentkinje, pospanosti preko dana i povremene napetosti. Njena majka Marija je rekla da Miljana slabo spava noću, ima čestu nervozu i napetost jer se dugo nalazi u bolnici, a strahuje kako se sestra brine o njenom sinu. Nepoverljiva je prema mnogima koji brinu o njoj - kaže nam izvor blizak Kulićima i otkriva da Miljana ima faze u kojima bunca:

Foto: Youtube Zadruga Official

Miljana je u depresiji i bunca

 

- Postoje podaci da se Kulićka leži od 12 godine od stanja koje se još naziva i adolescentska kriza, a imala je i faze šizofrenije. Do danas je bila na raznim terapijskim protokolima. Majka kaže da joj je vid zamućen, da bunca i izgubljeno gleda.

Miljanina majka brine i zbog toga što lekovi koje meša mogu da izazovu razne komplikacije.

- Marija brine o potencijalno neželjenim efektima kombinovanja somatskih lekova s valproatima. Objašnjena joj je procedura doziranja psihofarmaka, kao i neophodnost redovnog uzimanja svega toga. Predočeni su svi rizici samoinicijativnog smanjivanja i obustavljanja uzimanja lekova koji su za psihu, ali i nadzor nad uzimanjem lekova - kaže nam izvor.

Foto: Republika

Marija kaže da jedva čeka da odu kući

 

Marija: Nadam se da ćemo uskoro kući

Miljanina majka Marija kaže da jedva čeka da ćerku izvede iz bolnice i da je doktori stalno obaveštavaju o promenama.

- Ne znam šta da vam kažem... Još se ne zna kada će Miljana izaći iz bolnice. Danas su joj radili nove analize, čekamo tu hemokulturu, nadam se da ćemo do srede znati kakvo je stanje i kada će izaći. Nema više visoke temperature, za sada je na 37,2, tako da se nadam da se organizam očistio od bakterije. Nadama se da će svakim danom da bude sve bolje i da ćemo kući uskoro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading