Taki izgubio ŠVALERSKI broj! Zadrugarke u PANICI zbog Marinkovićevog telefona!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takiju Marinkoviću nestao telefon.

Taki izgubio ŠVALERSKI broj! Zadrugarke u PANICI zbog Marinkovićevog telefona!

Foto: republika.rs

 

Radomir Taki Marinković izgubio je telefon, u kome se nalazi gomila golih slika učesnica rijalitija "Zadruga". Majin tata, koji je prošle nedelje zajedno s njom došao ispred zgrade Pinka da joj bude podrška na potpisivanju ugovora i snimanja profila za šestu sezonu, našao se u frci jer mu je nestao telefon. Naime, Taki je izgubio mobilni, u kome ima mnoge tajne koje bi uništile starlete i zadrugarke.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković izgubio telefon

- Taki je šmekerica koji je imao mnogo žena s estrade i mnoge pevačice, kao i zadrugarke, koje su pale u njegove odaje. Sve je dokumentovao u švalerskom telefonu, koji se naprasno izgubio. Tu ima svega i svačega. Od poruka, slika, prepiski, porno-snimaka. Ma ako neko to nađe, neće biti dobro. On misli da je telefon upao negde u krevet ili u kola. Nada se da neće da ispliva sve ono što je čuvao godinama - kaže izvor blizak Takiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading