Šutnula Pecu VIJAGRU i SKANDAL naplatila DEBELO! Maja Marinković NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA, za Zadrugu 6 uzela VRTOGLAVU cifru!

Autor:

Zadruga

30.08.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Mairnković ulazi u ''Zadrugu 6'' za duplo veći honorar nego prošle godine.

Šutnula Pecu VIJAGRU i SKANDAL naplatila DEBELO! Maja Marinković NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA, za Zadrugu 6 uzela VRTOGLAVU cifru!

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković zvanično je potpisala ugovor za šestu sezonu rijalitija ''Zadruga'' i to kako se navodi za duplo veći honorar nego što je imala u prehodnoj sezoni.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković

Naime, kako se navodi, razgovor sa produkcijom je trajao svega 15 minuta, a za to vreme su uspeli da se dogovore oko uslova. Njen prošlogodišnji nedeljni honorar je bio 2.000 evra, dok će ove sezone njen nedeljni honorar iznositi 4.000 evra.

- To što je Maja otela najboljoj drugarici muža, a potom istog prevarila i vratila se bivšem dečku, bilo je sasvim dovoljno da produkcija ozbiljno razmotri njenu ponudu da uđe u šestu sezonu. Kada je došla na razgovor, istakla je da bi ušla samo pod uslovom da joj dupliraju honorar od 2.000 evra nedeljno koji je imala ranije i predložila sumu od 4.000 evra nedeljno. Budući da je kao učesnik planirana i njena suparnica Aleksandra, pristali su na njene uslove i dogovorili se za manje od pola sata - navodi izvor za Alo, i otkriva da je Maja  obećala da će napraviti haos u "beloj kući" i opravdati svoje učešće.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković ulazi u Zadrugu 6

- Kako s Majom ulazi i njen dečko Filip Car, s kojim je tokom cele prethodne sezone pravila haos, jasno je šta sve očekuje gledaoce. Pored toga, dala je reč da će aktivno učestvovati u svim sukobima za stolom i da će biti luda nego ikad dosad. Jedino čega se plaši jesu kazne, zbog kojih je ostala bez dinara u Zadruzi 5. Obećala je ovoga puta produkciji, ocu Takiju i sebi da ni pod kojim uslovima neće bežati iz rijalitija i da će ostati dok je publika ne izbaci - zaključio je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

https://www.youtube.com/shorts/HRSV3WGGoFo

Komentari (0)

Loading