Dalila priznala da Huso PATI za Dragojevićem i otkrila detalje njihovog odnosa: Otac mi je poslao Dejanovu SLIKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.08.2022

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević o odnosu Husa i Dejana.

Dalila priznala da Huso PATI za Dragojevićem i otkrila detalje njihovog odnosa: Otac mi je poslao Dejanovu SLIKU! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink, ST/N. Madndić

Dalila Dragojević je sinoć bila gost emisije ''Narod pita'', gde je odgovarala na pitanja gledalaca i pričala o svemu što se desilo u Zadruzi, kao i o odnosu oca Huse Mujića i bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević

- Ja se nadam da neću mojima da nanosem bol i ovo je prilika da pokušam da naodmestim vreme koje sam provela u Zadruzi. Moram da kažem meni je otac poslao Dejanovu sliku i vidi se sve. Oni su imali top odnos, a sada sam sama. Moj otac je bio vezan za Dejana, ali ja ne bih mogla to da izuzmem, on je voleo Dejana, a i Dejan njega dok nije rekao sve ono u Zadruzi - rekla je Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading