SKANDAL neviđenih razmera! Matora ŠUTNULA Zoranu, ona sa ADVOKATOM stigla na Pink, otkriveni ŠOK detalji: Imala je još jednu DEVOJKU!

Autor: Melina GVERO, Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

29.08.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matorina najnovija bivša devojka sa advokatom stigla na Pink.

SKANDAL neviđenih razmera! Matora ŠUTNULA Zoranu, ona sa ADVOKATOM stigla na Pink, otkriveni ŠOK detalji: Imala je još jednu DEVOJKU!

Foto: instagram.com/matora23

Jovana Tomić Matora uživala je u ljubavi sa atraktivnom crnkom Zoranom, koja se sada pojavila ispred Pink televizije sa advokatom. Mi smo odmah pozvali Matoru, koja nam je otkrila da nedelju dana već nisu zajedno, a onda obelodanila skandalozne detalje veze.

- Nismo zajedno, već jedno sedam dana. Kakvo pomirenje, ona je potpisala ugovor i sad neće da uđe, zato je došla sa advokatom - počela je Matora, a onda nastavila:

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Tomić Matora i Zorana

- Ona je imala neku devojku sa kojom je dugo bila u vezu, neku bolesnicu, one su prekinule i upoznale smo se kod Tiće na rođendanu. Ja sam mislila da je to najzaljubljenija osoba u mene, vi ne možete da shvatite i zamislite šta je to, čak ni mene to nije radilo toliko. Vidim ja ona meni kao fanovi šalju, ja ne volim pritisak, a ja se mislim u sebi, a druge nedelje otišla da potpišeš ugovor... Sve super ja na more otišla, ona se na mene naljutila nešto kao, zove me i ona kao kako da snimim intervju, šta da kažem, pričamo normalno, kad posle sat vremena meni zvoni telefon, ja se ne javljam jednom, drugi put, ne javljam se na nepoznate pozive, kad kaže: ''Ćao, ja sam Zoranina devojka i ti si!'', reko ''Molim?'', kaže: ''Ja sam sa njom bila ne znam koliko godina, ona živi u inostranstvu, radi tamo za neku građevinsku firmu, ima dete...'' One su se tukle, ne znam šta su sve radile, kaže mi kao vi imate se*s, slavite mesečnicu i onda dođe kod mene.

Republika

Foto: Republika.rs

Zorana stigla sa advokatom

- Ja joj kažem, aj ja, ja i prekidam priču i sve, ali šta ti radiš sa takvom bolesnicom? Ona je njoj sve vreme dok smo mi bile u vezi slala cveće, vrati mi se ljubavi, volim te, ova je kao izbegavala i ova je došla, tuča, ludilo, samo sam rekla ne zanima me ova bolesna priča, prekidam, blokirala i nju i sve. Ta njena mi je devojka rekla da ova neće sad da uđe u ''Zadrugu'' i ovi rekli doći će ti tužba, kao i svima, pa je zato došla sa advokatom - zaključila je Matora za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Đeljana

29.08.2022 19:13

Matora lezbača dosadila i bogu i ljudima.totalno nebitan lik u našim životima.