MORAO SAM DA ZOVEM POLICIJU ZBOG MAJE I CARA! Zola otkrio ŠOKANTNE detalje burne svađe, evo šta se dešavalo tokom prošle noći u HOTELSKOJ SOBI!

Autor:

Zadruga

27.08.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je ispričao uživo u programu, Maja i Car sinoć su imali burnu svađu u Zolinoj hotelskoj sobi, zbog koje je bio prinuđen da zove policiju.

MORAO SAM DA ZOVEM POLICIJU ZBOG MAJE I CARA! Zola otkrio ŠOKANTNE detalje burne svađe, evo šta se dešavalo tokom prošle noći u HOTELSKOJ SOBI!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola gostovao je u u emisiji "Narod pita", a tom prilikom otkrio je nepoznate detalje odnosa Maje i Cara, koji su pre samo nekoliko dana obnovili vezu.

Naime, kako je ispričao uživo u programu, Maja i Car sinoć su imali burnu svađu u Zolinoj hotelskoj sobi, zbog koje je bio prinuđen da zove policiju.

Foto: YT Printscreen Zadruga Official

Lazar Čolić Zola

 

- Ja sam sinoć morao da zovem policiju na Voždovcu. Devojka je u taj momenat došla i zbog njenog nekontrolisanog ponašanja ja nisam znao šta da radim. Ja noć koju sam prošao sa Filipom, Majom i mojim drugom, nisam prošao nikada! Uspeo je nekako da se razdvoji. Devojka šta je radila sinoć. Spopada ga, maltretira ga, zove oca i priča da je on maltretira. U jednom momentu je u sobi u hotelu gde se ja nalazim uzela pepeljaru punu pikavaca i udarila u zid. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga, ostao je čovek živ i zdrav - počeo je Zola, na šta je voditelj postavio pitanje kako su se Filip i Maja našli u njegovoj sobi, a Zola je nastavio:

Foto: Republika

Lazar Čolić Zola

 

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv... Snimamo spot za moju novu pesmu, on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem...

- Njih dvoje se raspravljaju na krevetu sinoć, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca, da mu praviš problem". Imao sam ja taj problem sa nekom takvom osobom, M.K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug i ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos...Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, krenula mene da grebe - dodao je Zola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading