SUBOTIĆKA I PECA OTPUTOVALI U CRNU GORU! Aleksandra oprostila bivšem JAVNU PREVARU, ponovo uživaju kao da se NIŠTA NIJE DESILO!

Autor:

Zadruga

27.08.2022

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandalozne afere, Subotićka je rešila da svom bivšem oprosti sve!

SUBOTIĆKA I PECA OTPUTOVALI U CRNU GORU! Aleksandra oprostila bivšem JAVNU PREVARU, ponovo uživaju kao da se NIŠTA NIJE DESILO!

Foto: Instagram.com

Nakon skandala o kom su mediji brujali, kada je Maja Marinković preotela muža Aleksandri Subotić, čini se da su bivše najbolje drugarice rešile da se vrate svojim bivšim izabranicima! Maja je nakon raskida sa Pecom poletela u zagrljaj Filipu Caru, dok se Aleksandra brže-bolje vratila svom nevenčanom suprugu koji ju je javno prevario.

Aleksandra i Peca nakon pomirenja otputovali su u Crnu Goru, gde uživaju sa svojim zajedničkim sinom.

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

Ipak, kako tvrde izvori bliski paru, Aleksandra u prvom trenutku, nakon Pecinog i Majinog raskida, nije htela da čuje za pomirenje, međutim, vrlo brzo je promenila mišljenje.


- Kad je Maja ostavila Pecu, on je odmah pozvao Aleksandru, ali ona mu je spustila slušalicu. Međutim, uporno joj je slao poruke, pa je pristala da se nađu u jednom restoranu u Novom Sadu i porazgovaraju. Tada su se pomirili! Zvuči neverovatno da mu je Sandra oprostila to što ju je varao s najboljom drugaricom, ali jeste. Ona tvrdi da je to uradila zbog sina, ali mislim i da želi da ga ućutka u slučaju da uđe u "Zadrugu" kako ne bi iznosio privatne detalje iz njenog života - otkrio je dobro obavešten izvor za Informer.

 

Republika

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car

 


Maja se, odmah nakon što je čula da je na pomolu Pecino pomirenje sa Aleksandrom, vratila svom bivšem dečku Filipu Caru, s kojim je bila u vezi tokom učešća u Zadruzi 5.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Marko

28.08.2022 07:41

Ništa se nije ni desilo. Glumili prevaru.

Mirko

28.08.2022 09:49

Dogovorile se drugarice da naprave smicalice. Jadni Peca se nije ništa pitao. Papučić.