RAZOČARAO ga je učešćem u Zadruzi, a sada je isplivala ISTINA o njihovom ODNOSU: Ovo je BRAT Mensura Ajdarpašića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.08.2022

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da su se sukobi u porodici konačno smirili.

RAZOČARAO ga je učešćem u Zadruzi, a sada je isplivala ISTINA o njihovom ODNOSU: Ovo je BRAT Mensura Ajdarpašića! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur Ajdarpašić

Učešće Mensura Ajdarpašića u petoj sezoni Zadruge obeležila je turbulentna veza sa Milicom Veselinović. Njegova porodica, a najviše brat Adrijan nisu podržavali njihovu vezu, a Mensur se u jednom trenutku čak i zakleo da se više nikad neće pomiriti sa njom.


Međutim, nakon što se jedne večeri ponovo prepustio strastima sa Milicom, setio se zakletve koju je dao rođenom bratu da se sa njom neće pomiriti, pa je počeo da plaće na sav glas.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Od tada se dosta spekulisalo o njegovom odnosu sa bratom, međutim, budući da on vezu sa Milicom nije nastavio nakon izlaska iz Zadruge, čini se da su se sukobi u porodici smirili, a o tome svedoči i najnovija fotografija koju je Mensur podelio putem društvenih mreža.  

Naime, Mensur je sada na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj vidimo da uživa u odmoru sa bratom Ardijanom.

- Brat - napisao je Mensur u opisu fotografije na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MENNSSSUR (@mennsssur)

 


Podsećamo, Mensur je pre Milice bio u vezi i sa Minom Vrbaški, a njegov brat Adrijan tada je u video pozivima, tokom Mensurovog učešća u Zadruzi, otvoreno govorio šta misli o njihovom odnosu.

- Šta plačeš, kukaš. Kakva Mina šta je to, razočarao si me totalno. Je l' moguće ovo? Što plačeš, što kukaš? Nije ona jedina devojka na svetu, šta ti je? Šta si se zaljubio, je l' moguće da ovo radiš? Uozbilji se malo, pusti te priče - poručio je Adrijan Mensuru tokom njegovog boravka u Zadruzi, i nastavio:

Foto: printscreen/RTVPink

Mensur Ajdarpašić

 


- Majka je dobro, pravi pare. Što se ne makneš od te Mine, je l' ona jedina devojka tamo? Ti nisi svestan šta radiš. Bolje da ne znaš kako to deluje napolju. Najbolje da je ženiš i da je dovedeš ovamo. Ne činiš mi se nikako, samo plačeš, kukaš, razočarao si me. Nije Mina jedina devojka - pričao je njegov brat.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

28.08.2022 07:43

Mensur da se obrije da izgleda pristojno kao njegov brat.