CRNI OBLAK SE NADVIJE NAD NJIMA! Devojke treba da beže od njega kao đavo od krsta: Anđelovo prokletstvo, posle veze sa njim svaka doživi NESREĆU!

Autor:

Zadruga

27.08.2022

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović, Sanja Stanković, Dalila Dragojević i Sandra Rešić doživele saobraćajku nakon što su imale ljubavnu romansu s Anđelom Rankovićem!

CRNI OBLAK SE NADVIJE NAD NJIMA! Devojke treba da beže od njega kao đavo od krsta: Anđelovo prokletstvo, posle veze sa njim svaka doživi NESREĆU!

Foto: Shutterstock, E-Stock, ATA Images

Tokom rijalitija ,,Zadruga" model Anđelo Ranković uplovio je u ljubavnu romansu sa pevačicom Teodorom Džehverović, nakon čega je ubrzo usledio i raskid, po završetku prve sezone. 

Naime, Džehverovićka je stajala na raskrsnici da bi se uključila na glavnu ulicu kada se u njen automobil zakucao čovek koji je pokušavao da isparkira kola!

Međutim, Anđelo se na velika vrata rijalitija vraća samo nekoliko godina kasnije, nakon čega je otrkiveno da je Ranković bio u vezi i sa Natašom Radan, ali i mnogim drugim zadrugarkama, koje nisu želele da otkrivaju detalje njihove romanse.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđelo Ranković i Nataša Radan

 

Tokom ,,Zadruge 4" Ranković ulazi u romansu sa Sanjom Stanković, nakon čega je nastao opšti haos, budući da njena bivša devojka Jovana Tomić Matora nije mogla sa tim da se pomiri. 

Republika

Foto: Printscreen RED TV, RTV Pink, Republika

Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković i Anđelo Ranković

 

Po završetku ,,Zadruge 4" Anđelo je uspeo da izgladi odnose sa Jovanom, ali već naredne sezone ušao je u vezu sa Sandrom Rešić, ali i Dalilom Dragojević. Ništa od toga ne bi bilo čudno, budući da Anđelo nosi nadimak ,,Apolon sa Zvezdare", ali ono što su mnogi propustili, jeste da je svaka njegova bivša imala saobraćajnu nezgodu. 

Sanja Stanković o saobraćajnoj nesreći!

- Ja sam krila mesec dana za nesreću, znali su moji najbliži prijatelji, svi su me ispoštovali i nisu širili dalje. Moj prijatelj je došao sa njegovom devojkom da vidi kako sam, posle par dana je moj deda imao nesreću, ja sam ga pozvala i pitala kako je. Saznalo se kasnije da sam imala nesreću, mene niko nije pozvao, nemam potrebu ni ja da pružam priliku.

 

 

- Video si na šta liči auto, moja drugarica je mislila da sam mrtva. Sećam se i kako sam letala, i kako sam se tumbala po autu... 15 avgust ću slaviti kao drugi rođendan - izjavila je Sanja za Republiku. 

Sandra Rešić imala saobraćajku!

Jedva čekam, ja sam se iznenadila što je toliko odjeknula samo najava. Svi me pitaju kad će, kad će, kao da je to lako, prvo treba da se izmiksa, snimi, snimi spot, a to malo i košta. Treba to finansirati, moraću da nađem nekog finansijera - našalila se Sandra. 

 

 

Ja sam samo pomislila da je gotovo, ako nikada nisam poginula, sad ću. Oni su stvarno momci... Ne mogu mnogo da pričam o tome, jer je slućaj u toku, advokati su mi rekli da ne dajem mnogo detalja, videće se sve, Bože moj, rekli su mi da će to da traje još nekoliko meseci. Ja sam se spremila, opremila, sve ono što mi je potrebno, borićemo se, oni imaju dokaze, ja imam dokaze, pa ćemo videti. Čovek me je nabio u kafić! Neki dečko, koji je čuvar tu, nekog od restorana, brzo izašao, jer sam ja od šoka nastavila da sedim u kolima, samo mi je rekao da moram da izađem iz kola, jer nešto smrdi, ja sam videla sliku kao u filmovima BAM i nema me više!

Republika

Foto: Prinsrcreen TikTok

Sandra Rešić o sabraćajnoj nezgodi

 

Mama mi se šlogirala, ja sam je pozvala i rekla da ne brine, da je sve okej, da je auto takav i takav, da su svi živi i zdravi, ona je rekla da odmah dolazi, zvala sam sve svoje drugove, svi su spavali, jedino mi se javio Ša, jer je bio budan u to doba. Dogovorili smo se da se on trudi da mi postane drug... Šalim se, nije to preterano često, ali volim da vidim kako je i da li drži svoju reč da neće voditi Taru na more i njeno društvo. Ušla sam na Vacap i videla da je na mreži, pa sam ga pitala, stvarno je došao, za pet minuta, pomogao mi je.

Dalila Dragojević doživela saobraćjnu nezgodu!

Dalila Dragojević na putu ka Beogradu, kako bi gostovala u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" doživela je saobraćajnu nezgodu, te joj je na autoputu pukla guma, o čemu je ona obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading