Budući učesnik Zadruge ŠOKIRAO: Švalerisao se sa GAZDINOM ŽENOM, nazvao prethodne takmičare "PRLJAVE BUDALE" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2022

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući učesnik Zadruge 6 bez blama otkriva mračnu prošlost.

Budući učesnik Zadruge ŠOKIRAO: Švalerisao se sa GAZDINOM ŽENOM, nazvao prethodne takmičare "PRLJAVE BUDALE" (VIDEO)

Foto: N. Mutić

Budući takmičari i danas pristižu u televiziju Pink kako bi snimili svoje profile pred ulazak u rijaliti "Zadruga" koji startuje od 9. septembra u 21h.

Učesnik koji će se od tada boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra je Branko Gerov, koji je na početku istakao da radi kao privatno obezbeđenje u inostranstvu misterioznog čoveka i dolazi iz Beograda.

Na pitanje novinara "da li je tog čoveka za kog je radio morao da brani od nekoga?", Branko je zagonentno odgovorio "pa morao je on ženu da odbrani od mene", aludirajući na to da se švalerisao sa ženom svog šefa. 

Na pitanje "Zašto ulazi u Zadrugu" ističe: "Pa neko novo iskustvo, ulazak da vidiš nešto novo, budale prljave, šalim se naravno, samo da bude higijena normalna i sve je okej".

Dodao je i da misli da je njegov gazda saznao da je imao aferu sa njegovom ženom s obzirom da ga "često smara i zove". Tim putem je istakao da je reč o čoveku koji je milioner i da njegova žena ima 52 godine.

Celu izjavu poslušajte u prilogu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Penzioner

26.08.2022 15:11

Gazda Željko da čuva ženu?

Aleksandar

27.08.2022 13:02

Zadruga je dobar format Nazalost sto cijenjeni Z.Mitrvic Prihvaća kao ucesnike osobe Loseg morala. I burnih proslosti. Iako je Pink najbolja Tv.Jer taj pojedini Plod stvara ruznu sliku.