Ulazi u Zadrugu 6, a od SUDA tražila ZABRANU PRILASKA za bivšeg dečka: Završili u POLICIJI zbog batina koje je dobila, a njen glavni adut je OVO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2022

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Jovović je nova zadrugarka, otkriva da ima burnu prošlost i da je pretrpela fizičko nasilje!

Ulazi u Zadrugu 6, a od SUDA tražila ZABRANU PRILASKA za bivšeg dečka: Završili u POLICIJI zbog batina koje je dobila, a njen glavni adut je OVO! (VIDEO)

Foto: N. Mutić

Rijaliti ,,Zadruga 6" počinje 9. septembra 2022. godine, a portal Republika.rs bio je danas ispred Pink televizije, kako bi popričali sa novim zadrugarima. Na snimanje profila stigla je Tijana Jovović

 

 

Tijana se ostvarila kao pevačica, a već te takmičila u muzičkim programima, poput ,,Zvezde Granda", a imala je i nekoliko emisija u kojima je gostovala. 

 

Pred našim kamerama Jovovićeva otkriva sve o njenom burnoj prošlosti, kao i da je bivšeg dečka prijavila policiji za nasilje

Republika

Foto: N. Mutić

Tijana Jovović Zadruga 6 učesnici

- Želim da promovišem pesme i svoju muziku, zbog toga ulazim, ja mislim da je Zadruga dobro mesto da se promovišem, sve zavisi šta želi čovek u životu. Slobodna sam, ali ne razmišljam o tome sada, treba mi dosta vremena da mi se neko svidi, da imamo normalnu komunikaciju. 

- Mislim da je preljuba iskušenje i da nisu mogli da iskontrolišu emocije i osećanja, ali ne treba ih osuđivati. Ja ništa u životu ne osuđujem, nikad ne znaš šta može da ti se zadesi.

- Mene je lagao momak da nije zauzet, ja volim da budem prva. Njegova devojka nije saznala za njegovu prevaru. Ja sam nastavila dalje. Tek sam izašla iz neke veze, raskinula sam zbog ljubomore i posesivnosti, smatram da prava ljubav i prava osoba koja je uz tebe, ćete podržati u svemu. Nebitno gde ulaziš! Ako bivši bude hteo da uđe, neće moći da me udari! Svaki čovek koji udari nekog, nije u stanju da se brani na drugi način!

- Tražila sam zabranu prilaska nakon udarca. Ja sam ispričala dovoljno, to je prošlost. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading