PUKLO PRIJATELJSTVO! Sandra progovorila o Matoroj, otkrila da joj je Anđelo radio iza leđa! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.08.2022

06:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić progovorila je o raskidu sa Anđelom Rankovićem!

PUKLO PRIJATELJSTVO! Sandra progovorila o Matoroj, otkrila da joj je Anđelo radio iza leđa! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" progovorila je o njenom bivšem dečku Anđelu Rankoviću, a tom prilikom prokomentarisala zbog čega je došlo do raskida samo nekoliko dana nakon što se rijaliti završio. 

 

- Rekao je da ti više nisi dobra sa Matorom, a to je rekao kako bi sebe odbranio jer se polemisalo kako njegovo nijedno prijateljstvo nije uspelo, a Matora je to potvrdila jer si ti navodno uvredila neku njenu dragu osobu - rekla je Ivana.

- Na reklamama mi je rekao zašto si agresivan prema meni, a ja sam rekla ispada kao da ti neko piše šta da mi kažeš, i ja sam rekla prvo nema ko, a kao drugo ja se ne družim ni sa kim osim Đedovića da ispijamo kafe, čak se ni sa Matorom nisam čula. Nas dve se nismo posvađale samo smo došle do sukoba, jer je nešto pogrešno shvatila, a ja nikog njenog nisam nikad uvredila. Ne znam zašto je to rekla. Nas dve smo to razrešile. Ona je vrlo sitničava i hvata se za jednu reč koju sam rekla, a ja se i ne sećam. Naše rasprave su nadaleko poznate - rekla je Sandra.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sandra Rešić i Anđelo Ranković poljubac

 

- On je na osnovu toga rekao Matoroj da prizna zašto niste dobre - rekla je Ivana.

- Mi smo se posle dopisivale do sedam ujutru jer sam morala da je pitam koga sam to uvredila. Nikad u životu se to nije desilo, ispalo je rekla kazala i tolika je glupost iako nije delovalo tako - rekla je Sandra, pa nastavila:

- Ako možeš da kažeš ljudima da nismo ni u kakvom kontaktu, da se ne dopisujemo i ne pričamo. Mislim da mi je čak i blokiran. Ne bih sebi to dozvolila ne zbog Matore, Đedovića ili bilo koga već zbog sebe.

Republika

Foto: Profimedia, N. Mandić, E-Stock

Sandra Rešić i Anđelo Ranković raskinuli

 

- Da li misliš da su one igračke u stanu Anđelove? - pitala je Ivana.

- Ne znam i ne želim da komentarišem. Svakako ne mogu da tvrdim da su njegove. On je moj bivši momak i ne želim da komentarišem - rekla je Sandra.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading