Peca nakon raskida sa Majom MOLIO ALEKSANDRU ZA OPROŠTAJ: Zakleo joj se da je NIKAD više neće PREVARITI, tvrdi da je bio OMAĐIJAN!

Autor:

Zadruga

25.08.2022

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić i njen bivši suprug koji ju je javno prevario, Peca Raspopović, ponovo su zajedno!

Peca nakon raskida sa Majom MOLIO ALEKSANDRU ZA OPROŠTAJ: Zakleo joj se da je NIKAD više neće PREVARITI, tvrdi da je bio OMAĐIJAN!

Foto: Instagram.com

Čini se da je bivša učesnica "Zadruge" odlučila da oprosti javnu preljubu svom nevenčanom suprugu Petru Raspopoviću prevaru, koji je pre nekoliko dana okončao višemesečnu vezu s njenom nekada bliskom drugaricom Majom Marinković.

Peca je navodno nakon raskida s Majom molio Aleksandru da mu oprosti i da pruži njihovom odnosu novu šansu.

- Peca je bio u kontaktu sa Aleksandrom još dok je bio s Majom, iako je svima pričao da za nju ne želi da čuje. Pripremao je teren kako da joj se vrati. Maja to nije primetila, ali on je izgledao sedeo na dve stolice, a njoj je pravio ljubomorne scene. Između njih dvoje je nastao haos, o kojem ste već pisali i epilog te drame znate.

 

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović

 

- Maja je uspela brzo da ga preboli, a Aleksandra ga je dočekala raširenih ruku. Prema njegovim rečima, Raspopović je majci svog sina dao reč da je nikad više neće prevariti. Zakleo joj se. Zapravo, pravdao se da nije znao šta ga je snašlo, da je bio zamađijan, da ga je ponela strast - priča izvor blizak Subotićki za Kurir i dodaje:

- Govorio joj je: "Dušo, oprosti mi, nikad te više neću prevariti." Govorio joj je da mu je porodica svetinja, kako u životu nikog nije voleo kao Aleksandru. Da mu je nedostajala i da je patio dok je bio s Majom. Uspeli su da reše sve, pomirili su se i sada uživaju na Crnogorskom primorju porodično. Viđeni su u Utjehi, i to kako se voze njegovim "audijem" i odlaze u smeštaj gde su i ranijih godina boravili. Mogu da vam kažem da se Peca vratio na stari kolosek, ponovo je onaj isti. Nije mu prijala ova veza i ne znam šta mu je sve to trebalo - završava sagovornik.

I dok Peca ponovo uživa sa Aleksandrom, Maja se vratila bivšem dečku Filipu Caru.

 

Foto: instagram

Maja Marinković i Filip Car

 

- Šta da kažem... Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju - staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom -  zaključuje zaljubljena Maja za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading