Janjuš IZGUBIO GLAVU za novom zadrugarkom! Bivši košarkaš OČARAN devetnaestogodišnjom Anitom, pita se gde je bila SVE OVE GODINE!

Autor:

Zadruga

25.08.2022

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar nije mogao da ostane imun na njenu lepotu

Janjuš IZGUBIO GLAVU za novom zadrugarkom! Bivši košarkaš OČARAN devetnaestogodišnjom Anitom, pita se gde je bila SVE OVE GODINE!

Foto: ATA Images

Nova sezona rijalitija Zadruga počinje 9. septembra, a novi učesnici ovih dana dolaze u zgradu televizije Pink kako bi snimili svoje profile pred ulazak.

Medijima se tako tokom jučerašnjeg dana predstavila nova učesnica Anita Stanojlović, koja je svojom dramatičnom životnom pričom već uspela da privuče veliku pažnju javnosti, a mnogi nisu ostali imuni ni na njen izgled.

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević Janjuš

 

Dok društvene mreže bruje o novim zadrugarima, Anita je zapala za oko i jednom od bivših učesnika, koji nije mogao da ostane imun na njenu lepotu.

Foto: instagram.com/mali_janjus

Janjuš nije krio koliko mu se dopala Anita

 

- Au, gde si Anita sve ove godine dok sam bio u Zadruzi, baš sad ulaziš... - napisao je Janjuš na Instagramu uz fotografiju buduće učesnice Zadruge.

A da li će mu se ostvariti želja da se upravo sa njom nađe u Beloj kući ove sezone, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading