Ova INTRIGATNA TROJKA ulazi u Zadrugu: Đoganijevi ponovo prave HAOS pred kamerama, a tek ostali... (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.08.2022

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova trojka ulazi u Zadrugu 6!

Ova INTRIGATNA TROJKA ulazi u Zadrugu: Đoganijevi ponovo prave HAOS pred kamerama, a tek ostali... (FOTO)

Foto: republika.rs

Šesta sezona "Zadruge" počinje 9. septembra, a potecijalni učesnici pristižu kako bi snimili svoje profile. Među njima se nalazi i trio: bivši učesnik rijalitija i pevač Marko Petrušević poznatiji kao Petrući, inače sin glumca i komičara Branislava Petruševića Petrućija, pevač bivše muzičke grupe "Funky G" Gagi Đogani i njegov bratanac Adam Đogani.

Petrući je nakon završetka snimanja profila medijima dao izjavu i istakao da u ovu sezonu ulazi kako bi se odvikao od alkohole, pohvalio se da ga mnoge žene "spopadaju", ali da on praktikuje učesnice Zadruge jer su, kako je istakao, "profi".

Gagi Đogani je iznenadio sve kada se ispred ružičaste televizije našao sa kesom na glavi, verovatno u nameri da zaintrigira javnost, ali s obzirom da je bila bela i gotovo providna kesa u pitanju i da je do njega bio njegov bratanac, nije teško bilo prepoznati o kome je reč.

Inače, Adam Đogani je takođe i bio deo rijalitija druge sezone "Zadruge", gde je predano podržavao i stajao iza sestre Lune Đogani, a tada je bio i otpočeo kratku romansu sa starletom Marijanom Zonjić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading