Car priznao da se čuje sa Majom, pa otkrio sve DETALJE odnosa: Imamo DOGOVOR! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.08.2022

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car progovorio o detaljima odnosa sa Majom Marinković.

Car priznao da se čuje sa Majom, pa otkrio sve DETALJE odnosa: Imamo DOGOVOR! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Filip Car sinoć je bio gost u emisiji ''Narod pita'' gde je otkrio da mu je prijalo vreme provedeno u rodnoj Crkvenici, kao i da i dalje nema devoju, te progovorio o Maji Marinković.

- Prijalo mi je, bio sam kod kuće skoro mesec dana, napokon sa svojima, sa prijateljima, porodicom... Odmorio sam se, napunio baterije. Ispunjen sam na nekim poljima na kojima sam onemogućen da da budem ove dve godine - rekao je Filip, koji tvrdi da je posle Dalile solo.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

- Potencijalno uvek postoji, ali neka veza ili nešto slično, stvarno ne. U rijalitiju sam imao veze kakve sam imao, baš mi je trebalo neko vreme da provedem sam i slobodan, nisam ni u kakvoj vezi. Emotivno sam rasterećen.

Sa Majom Marinković je obnovio kontakt, a sada je otkrio u kakvom su odnosu.

- Nismo u nekom specijalnom kontaktu, jesmo se čuli, ali jednom samo, nešto malo. Imamo dogovor da o nekim stvarima popričamo, ostalo je sve tako kako jeste, nedorečeno... Ali ne u ljubavnom, već u prijateljskom smislu, da popričamo o nekim stvarima. Imali smo dobar, prijateljski odnos koji je bio dugotrajan, iako je bilo malih signala simpatije, ali u četvrtoj sezoni smo funkcionisali kao prijatelji i kolege, to mi je bilo najdraže. Žao mi je što nam se odnos ovako završio - istakao je Filip i dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car o Maji Marinković

- Nisam spreman da se upustim s njom ni u šta, isto tako ni ona. Draže mi je da stupimo u kontakt, da budemo u OK odnosu, da nema zle krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading