ANĐELO JE MOGAO DA PROĐE MNOGO GORE, ali me je PROŠAO BES! Sandra Rešić nikad ISKRENIJE o odnosu sa bivšim DEČKOM, otkrila kako se oseća POSLE SVEGA

Autor:

Zadruga

24.08.2022

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je potpuno iskreno govorila o odnosu sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem.

ANĐELO JE MOGAO DA PROĐE MNOGO GORE, ali me je PROŠAO BES! Sandra Rešić nikad ISKRENIJE o odnosu sa bivšim DEČKOM, otkrila kako se oseća POSLE SVEGA

Foto: Republika

Sandra Rešić viđena je danas ispred zgrade televizije Pink, što je mnoge navelo da pomisle da će i ona biti deo šeste sezone Zadruge.

Međutim, kako je objasnila, na televiziju ovog puta dolazi drugim povodom, a kada je u pitanju nova sezona Zadruge, tvrdi da ona ovog puta neće biti jedna od učesnica.

Sandra je ovom prilikom pred našom kamerom prokomentarisala odnos sa bivšim dečkom Anđelom Rankovićem, sa kojim je raskinula nedugo nakon finala Zadruge, a sa kojim, nakon raskida, nije ostala u dobrim odnosima.

Na pitanje zbog čega smatra da je došlo do zahlađenja odnosa, Sandra kaže:

- Mislim da on misli da ga ja tretiram loše. Tako sam skontala kroz emisiju, iz razgovora njega i Miće. On misli da se ja loše ponašam prema njemu. Onako kako bi stvarno trebalo da se ponašam, ja neću da kažem da je bilo ko zaslužio, ali moglo je da prođe mnogo gore! Mogao je da prođe mnogo gore, ali je mene prošao bes, više mi nije ništa - kaže Sandra i dodaje:  


- Ne osećam više ništa, ni bes. Da su me pitali prva tri dana, rekla bih "vidi druže, iz***ao si me kao konja". Ali sad sam ravnodušna - kaže Rešićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading