NEMOJTE ME VIŠE NIKADA PITATI ZA DECU! Gruja progovorio o ulasku u Zadrugu 6, a jedno pitanje izazvalo je BURNU REAKCIJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finalista pete sezone rijalitija "Zadruga" Nikola Grujić Gruja biće deo i nove sezone popularnog rijalitija!

NEMOJTE ME VIŠE NIKADA PITATI ZA DECU! Gruja progovorio o ulasku u Zadrugu 6, a jedno pitanje izazvalo je BURNU REAKCIJU! (VIDEO)

Foto: Republika

Bivši učesnik Zadruge Nikola Grujić Gruja pojavio se danas ispred zgrade televizije Pink kako bi snimio profil za novu sezonu rijalitija.

Gruja je ostao upamćen po javnoj preljubi, kada je pred kamerama sa cimerkom Mimom Šarac prevario svoju suprugu Ljiljanu, a sada je pred našom kamerom priznao da do pommirenja nije došlo.

- Nismo se pomirili, ne planiram da se pomirim, jednostvavno emoicije su se ugasile. Sad sam ok. Kajem se što je sve bilo tako javno, ali desilo se sa nekim razlogom - rekao je Gruja i otkrio kako su ga prijatelji savetovali kada je u pitanju njegovo učešće u narednoj sezoni:

- Rekli su mi idi šta te briga, idi pevaj, šali se, zezaj se - rekaao je bivši zadrugar, a onda progovorio o razvodu od supruge.

 

Foto: St/N. Pančić

Nikola Grujić Gruja

 

- Nema brakorazuvodne parnice, jer nismo bili u braku, prevario sam vanbračnog partnera - rekao je Gruja, a na pitanje o tome kome će pripasti deca, odreagovao je burno:

- Deca su moja i njena i ostaće tako zauvek. Nemojte me više pitati za decu, jer mi izazivate burne reakcije! Non-stop smo negde i to mi je najveća sreća! - rekao je Gruja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading