Sve oči uprte u NOVU UČESNICU ZADRUGE 6! Bivša Mis bikinija i di-džej došla u MINIĆU I ODUVALA SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša mis bikinija i di-džej Tamara Nikolić Tamaris ulazi u Zadrugu!

Sve oči uprte u NOVU UČESNICU ZADRUGE 6! Bivša Mis bikinija i di-džej došla u MINIĆU I ODUVALA SVE! (FOTO)

Foto: ST/N. Mutić

Danas počinje snimanje profila budućih rijaliti učesnika koji će se 9. septembra useliti u Belu kuću i zvanično postali takmičari šeste sezone rijalitija "Zadruga", te shodno tome i boriti se za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Prva takmičarka koja je pristigla u televiziju "Pink" je izvesna Tamara Nikolić, di-džej Tamaris, i tim putem otkrila da će biti deo pomenutog rijalitija.

Tamara je pristigla sa majkom, koja ju je prema svemu sudeći podržala u odluci da se široj publici predstavi u rijalitiju.

Podsetimo, prvi rijaliti učesnik koji je već potpisao ugovor je Miroslav Miki Đuričić, učesnik i prethodnih sezona "Zadruge".

- Ja sam Tamara Nikolić, poznatija kao di-džej Tamaris i imam 26 godina. Radim sam u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini...tek sam krenula, devet meseci kako sam u poslu i zadovoljna sam. 

Budući rijaliti učesnica je istakla da poznaje i neke od učesnika prethodne sezone, konkretno Boru Santanu, Filipa Đukića, Milana Petkovića, ali je isto tako dodala da je sarađivala i sa pevačicom Breskvicom, reperom MC Stojanom itd...

Na pitanje "otkud ideja da uđe u Zadrugu", ona je otkrila da je u pitanju promocija i da želi što brže sebe da "izbrendira".

Završila je dve srednje škole i apsolvent je na Fakultetu za menadžment, a bila je i Mis bikinija. U rijaliti ulazi kao slobodna devojka i nije trenutno zainteresovana za emotivni odnos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading