FILIP CAR POKAZAO SVOJU NEŽNU STRANU! Bivši zadrugar podelio EMOTIVNE trenutke iz porodičnog DOMA, evo sa kim provodi vreme! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.08.2022

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek po izlasku iz rijalitija javnost se upoznala sa njegovom nežnijom stranom.

FILIP CAR POKAZAO SVOJU NEŽNU STRANU! Bivši zadrugar podelio EMOTIVNE trenutke iz porodičnog DOMA, evo sa kim provodi vreme! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Bivši učesnik Zadruge Filip Car tokom učešća u ovom rijalitiju često je pokazivao svoju grubu stranu, budući da je neretko dolazio u sukobe sa ostalim učesnicima, pa i sa devojkama, zbog čega je okarakterisan kao osoba izuzetno preke naravi.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car

 

Međutim, tek po izlasku iz rijalitija javnost se upoznala sa njegovom nežnijom stranom.

Naime, bivši zadrugar često je tokom boravka u rijalitiju isticao kako ne može da dočeka dan da vidi sina svoje sestre Dine, a ta želja mu se konačno i ispunila.

Iako je rijaliti završen pre mesec i po dana, a ubrzo nakon superfinala Car se vratio u rodnu Crikvenicu, tek sada je podelio sa svojim prijateljima na društvenim mrežama emotivne momente sa svojim sestrićem.

Foto: printscreen/ instagram.com/filip_car_capo_ck

Filip Car sa sestrićem

 

Car je na storiju objavio sliku sa bebicom, a koliko uživa sa najmlađim članom porodice, opisao je uz emotikon srca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading