ISPLIVAVA PRLJAV VEŠ! Otkriveno zašto je Peca otkačio Maju: Ona muze muškarce za pare, ali sa mnom se prešla!

Autor:

Zadruga

23.08.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno zašto je Peca ostavio Maju Marinković.

ISPLIVAVA PRLJAV VEŠ! Otkriveno zašto je Peca otkačio Maju: Ona muze muškarce za pare, ali sa mnom se prešla!

Foto: Ilustacia: Republika.rs, Shutterstock, ST/V. Lukić

Nakon što je odjeknula vest o raskidu Maje Marinković i Predraga Pece Raspopovića na površinu isplivava sav prljav veš iz njihove kratkotrajne romanse, koju su predstavljali kao idilu, a zapravo je reč o najobičnijem klišeu.

Republika

Foto: Republika TV

Maja Marinković i Peca Raspopović

Prema rečima Pecinog druga koji je, kako tvrdi, bio upućen u njegov odnos s bivšom zadrugarkom, Maja je u Peci od samog starta videla zlatnog sponzora, ali se prešla jer je Raspopović odmah pročitao njene namere, te mu nije dugo trebalo da shvati da je Marinkovićevoj samo jedan u nizu koji ispunjava njene želje i prohteve.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Maja Marinković i Peca Raspopović raskinuli

- Maja je devojka koja voli luksuzan život na visokoj nozi, nije bitno s kim je dok god je taj muškarac tretira kao princezu. Peca mi je lično pričao da je navikla da muze muškarce za pare, pa mi je rekao: "Eeeee, ali sa mnom se zaje*ala." Raspopović ju je i te kako pročitao i provalio kakav je tip devojke, pa joj je davao na kašičicu dovoljno pažnje i ljubavi da bi se upecala, a kad je video u kom smeru sve ide, stavio joj je do znanja da njega niko nije preveslao, pa neće ni ona, te je šutnuo - otkriva izvor za Republiku, pa dodaje da je Raspopović na vreme pročitao Maju koja je drugarici Aleksandri Subotić preotela muža:

Foto: Republika TV

Ljubav kratkog daha

- Peca je gospodin čovek koji je pao na Majinu atraktivnost, ali ne toliko da ga tamo neka balavica koristi da bi uživala u suvom luksuzu, koji drugačije ne bi videla očima. Lepo moj drug kaže: "Neka se ona vrati tati Takiju, pa neka joj on ugađa."

S druge strane, reklo bi se da ni Maja posle raskida nije mnogo patila, već je nastavila po starom, pa je, brže-bolje, izašla u provod, da li da skrene misli ili da bi Pecu napravila ljubomornim, ali je svakako sve ostavila bez teksta kad se pojavila u društvu sa starletom Tijanom Ajfon na jednoj prestoničkoj proslavi. Prema rečima prisutnih, Maja je bila nikad raspoloženija, osmeh nije skidala i s Tijanom je, ono što je njoj najvažnije, izdominirala.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/ticamaksimovic

Maja Marinković u gradu

- Obe su bile ludo raspoložene i, osim toga da su tu jedna za drugu u svakoj situaciji, nijednom naznakom nisu pokazivale da je ijedna od njih tužna niti da je raskinula vezu koja je tema broj jedan poslednja dva meseca - zaključuje naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Nada

23.08.2022 19:22

S kim si - onakav si! Kakve crne starlete - za njih dve i njihove bliske prijateljice postoji mnogo adekvatniji naziv profesije kojom se bave (za Ajfonku je to i dokazano)! Dakle, nije svaka kur.a starleta, ali su SVE starlete kur.ve!!!

ŠONE DORĆOLAC

23.08.2022 20:55

Jadnica, nije ni svesna koliko je jadna.

Željko

24.08.2022 07:55

Pa ko bi bio sa njim osim prostitutki i starletanki koje su slične prostitutkama. Imaju isti cilj: seks za novac.

Vlasta

29.08.2022 10:26

Jadnik Peca Vijagra. Samo sa parama i sa vijagrom može nešto da uradi.