Obaranje novog rekorda u najavi! Evo šta sprema "Zadruga 6": Lazić ulazi na nedelju dana, Dalila dovodi dečka krimosa!

Autor:

Zadruga

23.08.2022

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona najgledanijeg rijalitija sprema brojna iznenađenja, a očekuje se povratak najvećih igrača, dok će se na imanje useliti i jedan popularni pevač.

Obaranje novog rekorda u najavi! Evo šta sprema "Zadruga 6": Lazić ulazi na nedelju dana, Dalila dovodi dečka krimosa!

Foto: N. Pančić

Šesta sezona rijalitija "Zadruga" samo što nije počela, a produkcija je tokom kratke pauze spremila brojna iznenađenja za milionski auditorijum! Kako Republika saznaje, publiku očekuju razni noviteti, a učesnike novi izazovi, mnogo veći honorari, kazne, zadaci, ali i prostorija za izolaciju, odnosno zatvor, gde će ići u slučaju da neko prekrši pravilo fizičkog kontakta, krađe ili teške uvrede. Jedan od noviteta je svakako i susret sa članom porodice, pa će tako svako od zadrugara moći jednom u tri meseca da provede sat vremena s bliskom osobom, ali će i dalje biti zabranjeno unošenje informacija iz spoljnog sveta. Pored navedenog, imanje će biti skroz preuređeno, pa gledaoce očekuje luksuzniji ambijent u kom će zadrugari boraviti.

Dalila se vraća s verenikom u rijaliti

Dalila Dragojević, zvezda pete sezone i bivša supruga Dejana Dragojevića, kog je prevarila pred kamerama i ostavila, vraća se na imanje s novim verenikom, kog zovu Gringo. Naime, oni su se upoznali dok se bosanska starleta provodila na moru s drugaricom Marijanom Zonjić, ali isprva nije htela da otkrije javnosti ko je misteriozni muškarac. Kako smo saznali, on je moćnik koji ima i vozni park, a Dalila je prsten nakon prosidbe okačila na Instagramu. Ako je suditi po vremenu koje provode zajedno i po tome kako se slažu, nema sumnje da će i pred kamerama ljubav između Dragojevićke i njenog novog dečka da cveta.

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević sa novim dečkom

Osmakčić se obračunava s bivšom

Bivši zadrugar Marko Osmakčić ponovo je dobio ponudu koja se ne odbija, pa će na jesen pred kamerama da se obračunava s bivšom devojkom Mateom L. Atraktivna brineta namerava da otkrije u kakvom su odnosu bili Marko i ona, progovoriće o tome da li je tukao i zlostavljao, ali i zbog čega ga je branila kada je bio na meti osude zbog toga što je Viktoriju Mitrović pretnjama naterao da abortira njegovo dete.

Foto: Instagram.com

Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović

Anabela i Gagi guraju Ninu u "Zadrugu 6"

Ćerka Anabele Atijas i Gagija Ðoganija Nina već je zvezda koja ima veliki uticaj na društvenoj mreži Instagram, gde je prati više od 100.000 ljudi. Kako smo saznali, ona je takođe u pregovorima sa čelnicima Pinka da se u septembru useli na imanje u Šimanovcima. Kako se spekuliše, Nina Đogani ima velike šanse da nadmaši popularnost starije sestre Lune, koja se takmičila u nekoliko sezona, a koju je milionski auditorijum zapamtio zbog toga što je pevač Sloba Radanović prevario bivšu suprugu Kristinu Kockar s njom. Anabela i Gagi garantuju da će Nina biti primer kako se treba ponašati u rijalitiju, da je karakterno drugačija od Lune, te i da su i oni bili prisutni kada je bila pozvana na razgovor.

Foto: instagram

Nina Đogani

 

Trougao Miki, Toma i Nadežda najavljuju spektakl

Bivši zadrugar Miki Đuričić potvrdio je da će da se takmiči i u "Zadruzi 6", te da se ipak predomislio s obzirom na to da je za naš list pre nešto više od mesec dana priznao da je završio rijaliti-karijeru. Miki je posle izlaska iz pete sezone sre|ivao porodičnu kuću ocu u Kupinovu, pa je najavio preseljenje na jesen kod supruge Angeline sa ćerkicom Dunjom. Ono što će biti najinteresantnije jeste činjenica da će se Miki opet sresti s pevačicom Nadeždom Biljić, s kojom je u rijalitiju imao seks na Vaskrs. Sa Biljićkom će ući i njen partner Toma Panić, tako da ovaj trougao obećava šou.

Foto: N. Pančić

Miki Đuričić u porodičnoj kući

Darko Lazić se useljava na nedelju dana

Kako Republika saznaje, na imanje će se na nedelju dana useliti i folker Darko Lazić, s obzirom na to da je trenutno slobodan i da će napraviti pauzu sa tezgama. Pevač je dobio sjajnu ponudu za nedeljni honorar, pa je prihvatio da nakratko živi sa zadrugarima, a kako se s mnogima i privatno zna, neće mu teško pasti da provede vreme u zatvorenom prostoru. Darko će ući prvo kao pevač na žurku, nakon čega će učesnicima biti saopšteno da ostaje nedelju dana s njima.

Foto: printscreen/RTV Pink

Darko Lazić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading